Παύλος Μιχαηλίδης: Ο Πιτιακούδης προαναγγέλει και ο Ζαμπούκης ξαναζητάει με 2η συνεχόμενη αγωγή συνολικά 60.000€


Δείτε το Δελτίο Τύπου του Παύλου Μιχαηλίδη

Ο κ.Πιτιακούδης δημοσιογράφος με έδρα την Αθήνα, προ μηνών είχε δημόσια ευθαρσώς παραδεχτεί στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό του μέσο, πως «στήριξε» στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη.

Κατά την προσφιλή του μάλιστα τακτική να επιτίθεται δημοσιογραφικά σε κάθε πολιτικό αντίπαλο του δημάρχου, με

προχθεσινό του άρθρο μεταξύ άλλων προανήγγειλε μια 2η ΑΓΩΓΗ του κ.Ζαμπούκη προς το πρόσωπό μου, με αξίωση αποζημίωσης ποσού 30.000€ για ηθική βλάβη.

Ακριβώς δύο ημέρες μετά το δημοσίευμα, δικαστικός κλητήρας μου έκανε πράγματι επίδοση μιας 2ης προσωπικής αγωγής του κ.Ζαμπούκη, λίγες μόλις ημέρες μετά την 1η αγωγή με επίσης αξίωση αποζημίωσης ποσού 30.000€. 

Διαβάστε ακόμη  Συνωμοσιολογίες Κικίλια για τον Τούρκο εμπρηστή και τις φωτιές του Έβρου

Η αδυναμία πολιτικών απαντήσεων εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου από πλευράς του δημάρχου, τον οδηγεί με τις συμβουλές των συνεργατών του στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, με σκοπό την φίμωση κάθε θεσμικής αντιπολιτευτικής φωνής.

Το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν την πολιτική μου εξόντωση με την μεθοδευμένη διάλυση της «ΑΝΑΣΑ», το επιχειρούν ακριβώς μετά από ένα χρόνο μέσω των δικαστηρίων, προνομιακό πεδίο του δικηγόρου- δημάρχου Αλεξανδρούπολης.