“Περίεργες” φωτογραφήσεις χθες σε στρατόπεδα της Αλεξανδρούπολης

Αναστάτωση δημιουργήθηκε νωρίς το βράδυ χθες στην Αλεξανδρούπολη. Όχημα με άγνωστο αριθμό επιβατών πλησίαζε σε στρατόπεδα της πόλης και οι επιβαίνοντες έβγαζαν φωτογραφίες. Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση των αρμόδιων στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών και ακολούθησε διευρυμένη επιχείρηση αναζήτησης του οχήματος που όμως μέχρι τις 12 το βράδυ τουλάχιστον δεν είχε φέρει καρπούς, όπως ανέφερε καλά ενημερώμενη πηγή στο alexpoli.gr.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι πρόσφατα ο Έριχ Σμιτ Έενμπομ, επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου Ερευνών, σε συνέντευξή του στη REAL NEWS και στον Παντελή Βαλασσόπουλο έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο Έριχ Σμιτ Έενμπομ ισχυρίστηκε μιλώντας στην εφημερίδα ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει δώσει εντολή στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του να αποσταθεροποιήσουν χώρες όπως η Ελλάδα.

Εδώ και καιρό ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν έχει δώσει εντολή στις μυστικές υπηρεσίες να αυξήσουν τη δραστηριότητα τους καθώς μακρόπνοος στόχος του είναι μια Τουρκία που δεν θα περιορίζεται στα σημερινά της σύνορα, λέει ο Έενμπομ στη REAL NEWS και συνεχίζει:

Διαβάστε ακόμη  «Προοπτική Πολιτών» η νέα παράταξη που προέκυψε μετά την απόσυρση του «Πόλη και Πολίτες»

“Υπήρξαν και τουρκικές εφημερίδες που δημοσίευσαν χάρτες με τα σχέδια αυτά, στα οποία μπορούσαμε να δούμε μια μεγάλη Τουρκία, όπου μεταξύ άλλων – περιλαμβάνονται εδάφη της Βουλγαρίας αλλά και της Ελλάδας.Δεν πρόκειται στην ουσία για κενές απειλές της Τουρκίας αλλά για ένα είδος πολέμου. Ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, οι τουρκικές υπηρεσίες δρουν με στόχο την αποσταθεροποίηση της περιοχής.”

Φυσικά για το χθεσινό περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη, δεν υπάρχουν στοιχεία που να το σχετίζουν με τη δράση των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην περιοχή, αλλά σίγουρα… η πρώτη υποψία όλων… δεν μπορεί να είναι διαφορετική…