Περιοδεία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, από σήμερα, Τρίτη 28 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συγκεκριμένα την Τρίτη 28 Μαΐου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα επισκεφθεί βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες στις Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της Ροδόπης, τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, ενώ θα συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, ο κος. Σταϊκούρας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα της Ροδόπης, ενώ στη συνεχεία θα επισκεφθεί τις Κρηνίδες, την Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) και το φράγμα Μαρμαρά, στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα μεταβεί στην Περιφερειακή Ενότητας Ξάνθης, όπου αναμένεται να επισκεφθεί τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη  Η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Ξάνθη

Την Πέμπτη 30 Μαΐου, θα συναντηθεί με την διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ξάνθης και στη συνέχεια θα παραβρεθεί στη θεμελίωση του 12θέσιου δημοτικού σχολείου Κάτω Νευροκοπίου.