Περιοδεία Τσιρώνη, σε Έβρο

Περιοδεία σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει από σήμερα Τετάρτη 8/3 έως Παρασκευή 10/3 ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και να συζητήσει αγροτικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου του που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Ο Αν. Υπουργός θα συμμετάσχει επίσης σε ημερίδα του Παν/μίου Μακεδονίας-Θράκης στην Ορεστιάδα, καθώς και στο Συνέδριο του Economist στην Θεσσαλονίκη, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 9:00πμ ο Γιάννης Τσιρώνης πραγματοποιεί συνάντηση στην Ορεστιάδα με τον Δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη. Στις 10:00πμ ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε διημερίδα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας Δ.Π.Θ με θέμα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα στον Νομό Έβρου». Στις 11:30πμ θα επισκεφτεί το Εργοστάσιο Ζάχαρης όπου θα έχει συνάντηση με την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.

Διαβάστε ακόμη  Βολές σε θαλάσσιους στόχους στην παραλία «Πετρωτών»

Στις 12:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στο Σουφλί όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο,  Ευάγγελο Πουλιλιό, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση θα επισκεφτεί το αναπηνιστήριο της περιοχής.

Στις 14:00μμ θα συναντηθεί στην Αλεξανδρούπολη στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ στις 16:30μμ ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και αγροτικούς συλλόγους του νομού.

Την Πέμπτη 9/3 στις 9:30πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στο Νευροκόπι με τον Δήμαρχο, Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ αμέσως μετά, στο Δημαρχείο, θα συναντηθεί με κτηνοτροφικούς φορείς του Δήμου.