Ο Βέλγος Jimmy Jamar, πιστός στο ραντεβού του, επισκέφθηκε και φέτος τον Έβρο. Ο γνωστός φιλέλληνας πρόσφερε και πάλι πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία της Ορεστιάδας, της Νέας Βύσσας, των Ριζίων, του Κυπρίνου και των Μεταξάδων.

«Υποδεχτήκαμε τον κ. Jamar στην αυλή του σχολείου μας και του χαρίσαμε μια τεράστια ευχαριστήρια κάρτα ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του πρόσφερε τοπικά προϊόντα. Ευχαριστούμε πολύ!» αναφέρει για τη νέα επίσκεψη του Jimmy Jamar στη σελίδα του το δημοτικό σχολείο των Μεταξάδων.

Ο κ. Jamar είναι εμπνευστής του Συλλόγου “12 Ώρες για την Ελλάδα”. Βασικός στόχος του Συλλόγου είναι η ευαισθητοποίηση των ευρωπαίων πολιτών και η ενίσχυση του θετικού κλίματος υπέρ της χώρας μας στην Ευρώπη, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στη διεθνή κοινότητα στις Βρυξέλλες να ανακαλύψει την Ελλάδα μέσα από τον πολιτισμό της, το φαγητό της και την κουλτούρα της.

Διαβάστε ακόμη  Στην Αλεξανδρούπολη και επίσημα οι εξετάσεις των νέων Συνοριοφυλάκων

Ο Σύλλογος διοργανώνει συναυλίες και άλλες δράσεις, κυρίως στις Βρυξέλλες, Για έκτη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος διοργάνωσε μεγάλη συναυλία στις Βρυξέλλες με στόχο την συγκέντρωση κεφαλαίων για την υποστήριξη οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και της καταπολέμησης της φτώχιας.