Πέτρος Ίμβριος Τρεις γενιές Ίμβριων χαιρετίζουν από την Αλεξανδρούπολη!

Ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος κατάγεται από τον Έβρο και συγκεκριμένα από την Σαμοθράκη, γεμάτος καμάρι μας συστήνει τον γιό του και τον πατέρα του, μέσα από το τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Όπως γράφει χαρακτηριστικά “Τρεις γενιές Ίμβριων.

1931-2021 και συνεχίζουμε! Παναγιώτης Ίμβριος ο πρεσβύτερος .

Παναγιώτης Ίμβριος ο νεότερος …και ο ενδιάμεσος κρίκος.

Καλησπέρα και πολλή αγάπη σε όλους τους Έλληνες του πλανήτη από Αλεξανδρούπολη.”

Ο Παναγιώτης Ίμβριος ο νεότερος είναι το τρίτο παιδί του Πέτρου. Έχει δυο ακόμα κόρες με την σύζυγο του Έλενα Ζαφειροπούλου. 

Ο Πέτρος Ίμβριος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας και έζησε εκεί μέχρι τα 18 του. Επέστρεψε στην Ελλάδα για σπουδές και έκτοτε  έμεινε και ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι. Όμως  δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του, γεγονός που αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που κοινοποιεί στα social media, και όπως φαίνεται, επισκέπτεται συχνά την Αλεξανδρούπολη και την οικογένεια του. 


Λίγα λόγια για τον Πέτρο Ίμβριο. 

Γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, με καταγωγή από τη Σαμοθράκη, στις 25 Αυγούστου 1965. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στα 12 χρόνια του μαθαίνοντας ακορντεόν. Στα 15 του ιδρύει το πρώτο του συγκρότημα με το όνομα «Γαλήνη» στο οποίο παίζει keyboards και τραγουδάει. Στα 18 του τελειώνοντας το Ελληνικό Λύκειο Στουτγάρδης δίνει εξετάσεις και περνάει στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη στο Οικονομικό τμήμα της νομικής. Παράλληλα, φοιτεί στο Συγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης παρακολουθώντας μαθήματα Καλσσικής και Τζαζ Αρμονίας τραγουδιού αντίστηξης και Φούγκας. Ερασιτεχνικά στην αρχή και αργότερα επαγγελματικά ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι.Εμφανίζεται στη Συμπρωτεύουσα για αρκετά χρόνια σε πολλά μαγαζιά στην αρχή σαν μουσικός και μαέστρος και μετέπειτα σαν τραγουδιστής. Το 1996υπογράφει με την δισκογραφική εταιρία BMG και κυκλοφορεί την πρώτο του CD με τίτλο Ανατολικά φυσάει. Την ίδια χρονιά μετακομίζει στην Αθήνα και έκτοτε διαμένει στην πρωτεύουσα. Παντρεύτηκε την Ναταλία Γερμανού στις 12 Οκτωβρίου του 1998. Χώρισαν πέντε χρόνια μετά, όμως διατηρούν άψογες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το Δεκέμβριο του 2007 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας την νυν γυναίκα του Έλενα Ζαφειροπούλου με την οποία απέκτησε δύο κόρες τη μία τον Άπρίλιο του 2008 και τη δεύτερη τον Ιούλιο του 2010. Το 2011 μαζί με τη βάπτιση της δεύτερης κόρης του το ζευγάρι τέλεσε και θρησκευτικό γάμο στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Το 2010 βάζει υποψηφιότητα και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο δήμο της Γλυφάδας με την παράταξη του δημάρχου Κώστα Κόκκορη.

Διαβάστε ακόμη  Προληπτικός έλεγχος οπτικής οξύτητας στα νήπια του Δήμου Αλεξανδρούπολης