Αρχική ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΓΝΑ: Αναπάντητες κλήσεις παντού…!

ΠΓΝΑ: Αναπάντητες κλήσεις παντού…!

Συνεχίζονται οι καταγγελίες των πολιτών που μάταια προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για να κανονίσουν τα ραντεβού τους.
Οι ευθύνες του διοικητή Βαγγέλη Ρούφου είναι τεράστιες, αφού πρόκειται για ένα χρονίζον πρόβλημα που προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία στον κόσμο.
Διαβάστε τι έγραψε ο συμπολίτης μας Γ. Μαλκίδης στο facebook:
«ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΥΦΟ ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ !
Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν.Α ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ “ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΣΤΟΝ “ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΓΟΛΓΟΘΑ” ΟΣΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.
Οι αντοχές του κόσμου έχουν εξαντληθεί, και δικαίως ως ένα σημείο εξωτερικεύουν την αγανάκτηση τους.
Το θέμα που αφορά στο κλείσιμο ραντεβού στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τείνει να γίνει ένα μαρτύριο… Κάποια στιγμή πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα.
Είναι σχεδόν αδύνατον να κλείσεις ραντεβού με οποιονδήποτε τρόπο όσο και αν προσπαθήσεις.
Ούτε μέσω τηλεφώνου, ούτε μέσω της εφαρμογής e- ραντεβού.
Στο μόνο που δεν προσπαθεί ο κόσμος είναι ο 5ψήφιος αριθμός τηλ. ραντεβού και αυτό προφανώς επειδή έχει υπέρογκες χρεώσεις.
Είναι πραγματικά κρίμα το συγκεκριμένο πρόβλημα να διογκώνεται καθημερινά!!!
Όπως μου μετέφερε συμπολίτισσα ( τα στοιχεία της στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου) η οποία χθες Δευτέρα επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου της είπαν ότι δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα 2551352461 και 2551352465 και η μόνη λύση για να κλείσει ραντεβού είναι το πενταψήφιο 14500 ή να πάει από το νοσοκομείο.
Άλλος συμπολίτης ( επίσης τα στοιχεία του στην διάθεση) σήμερα το πρωί μου εκμυστηρεύτηκε ότι χθες ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ πραγματοποίησε 12 !!!
κλήσεις προς τον αξονικό τομογράφο για επιβεβαίωση του ραντεβού του, χωρίς όμως ποτέ να ακούσει από την άλλη πλευρά του σύρματος…ανθρώπινη φωνή».

Διαβάστε ακόμη  Κασαπίδης: Κανένα απολύτως όφελος από τα Καλάθια Νοικοκυριού και Εορτών