ΠΓΝΑ: Από τις 47 νέες θέσεις γιατρών παίρνει μόλις 4 – Μόνο 2 για το Διδυμότειχο

Βγήκε η προκήρυξη 246 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. για τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της χώρας. Στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, στην οποία ανήκει και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκηρύσσονται 47 θέσεις, με το νοσοκομείο μας να λαμβάνει μόλις 4! Επιπλέον, για το Κέντρο Υγείας Αλεξανδρούπολης δεν προβλέπεται καμία θέση γιατρού

Πιο αναλυτικά, στο ΠΓΝΑ προκηρύσσονται 4 θέσεις Επιμελητή Β’ στις εξής ειδικότητες: 1 στην Οφθαλμολογία, 1 στη Χειρουργική, 1 στην Ψυχιατρική και 1 στην Καρδιολογία. 

Λίγα πράγματα και για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, με προκήρυξη 2 θέσεων μόνο Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας και Επιμελητή Β’ στην ίδια ειδικότητα.

Διαβάστε ακόμη  Έδρα Αρμενικής Γλώσσας και Πολιτισμού ιδρύεται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Για το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και το Κέντρο Υγείας Σουφλίου προκηρύσσεται από μία θέση για κάθε δομή Επιμελητή Β’ στην ειδικότητα Γενικής/οικογενειακής Ιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις  15/12/2023 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις  10/01/2024 ώρα 15.00.