Ασημένιος ο Κίμωνας Μήτκας στο ατομικό εφήβων, χάλκινος στο διπλό με τον Νικηφόρο Μύρο,τρίτη θέση για την Ελισάβετ Χατζηκυρκα και την Στέλλα Γαβαλά στο διπλό νεανίδων! 

Τελειωμό δεν έχουν οι χαρές και οι επιτυχίες  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στη Θεσσαλονίκη. Μετά τα ομαδικά, σειρά είχαν τα ατομικά  αγωνίσματα με τους αθλητές μας να διακρίνονται ξανά και να μας γεμίζουν χαμόγελα και περηφάνεια.

Ο εξαιρετικος Κίμωνας Μήτκας κατέκτησε το ιστορικης σημασίας ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό αγωνίσματα , καθώς αποτελεί το 1ο μεταλλιο του συλλόγου στην πολύ δύσκολη εφηβική κατηγορία.

 Ο Κίμωνας εμφανίστηκε πολύ δυνατός και τις 4 μέρες των αγώνων. Παίζοντας εξαιρετικό πινγκ πονγκ  κατάφερε να φτάσει σε ακόμη  έναν σπουδαίο τελικό όπου κάμφθηκε στις λεπτομέρειες από τον Αλέξανδρο Μαδεση. Στο διπλό αγώνισμα μαζί με τον Νικηφόρο Μύρο όπου πριν κάποια χρόνια στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος, έδειξαν για άλλη μια φορά τη χημεία τους και ανέβηκαν στο 3ο σκαλί του βάθρου. Τα κορίτσια μας, για άλλη μια φορά  μας έκαναν  υπερήφανους αφού η πολυνίκης Ελισάβετ Χατζηκυρκα και Στέλλα Γαβαλά έπαιξαν σε υψηλό  επίπεδο απέδωσαν εξαιρετικά και κατέκτησαν την 3η θέση στο διπλό νεανίδων.

Διαβάστε ακόμη  Πάμε θέατρο σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Άνθεια με ελεύθερη είσοδο!