Ο τίτλος είναι τεράστιος αλλά πώς να την πω βρε παιδιά; χαχαχαχα
Υλικά:
- 150γρ. σιμιγδάλι χονδρό
- 200γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 400ml γάλα καρύδας
- 250γρ. ωμό μπέϊκον
- 4 αυγά
- 100ml νερό
- 50γρ. βούτυρο αγελάδος
- 285γρ. καλαμπόκι
- 2 πρέζες φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Τι κάνουμε:
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα καρύδας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
- Τσιγαρίζουμε το μπέϊκον με το βούτυρο και προσθέτουμε το καλαμπόκι, συνεχίζουμε για 5 λεπτά το τσιγάρισμα.
- Προσθέτουμε το μείγμα καλαμποκιού και μπέϊκον στο μείγμα των αυγών με το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε σε ταψάκι μικρό και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 160 βαθμούς κάτω αντίσταση και πάνω αέρα.
Συντάκτης: Τατιάνα Αρβανίτη
Το blog μαγειρικής της Τατιάνας