Πίτα με σιμιγδάλι, μπέϊκον, καλαμπόκι, κεφαλοτύρι, γάλα καρύδας

Ο τίτλος είναι τεράστιος αλλά πώς να την πω βρε παιδιά; χαχαχαχα

Υλικά:

  • 150γρ. σιμιγδάλι χονδρό
  • 200γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 400ml γάλα καρύδας
  • 250γρ. ωμό μπέϊκον
  • 4 αυγά
  • 100ml νερό
  • 50γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 285γρ. καλαμπόκι
  • 2 πρέζες φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Τι κάνουμε:

  • Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα καρύδας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
  • Τσιγαρίζουμε το μπέϊκον με το βούτυρο και προσθέτουμε το καλαμπόκι, συνεχίζουμε για 5 λεπτά το τσιγάρισμα.
  • Προσθέτουμε το μείγμα καλαμποκιού και μπέϊκον στο μείγμα των αυγών με το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε σε ταψάκι μικρό και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 160 βαθμούς κάτω αντίσταση και πάνω αέρα.

tatys-pie-vertical tatys-pie-bite

Συντάκτης: Τατιάνα Αρβανίτη

Το blog μαγειρικής της Τατιάνας