Λυπημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου και εκ νέου υποψήφιος Παρασκευάς Πατσουρίδης με ανάρτηση στο προφίλ του στο fb, σχετικά με σχόλια που υπήρξαν για την ανάρτηση της υποψήφιάς του Αϊσέ Ζομπού.

Η κ. Ζομπού στην ανάρτησή της, στην οποία είχε κάνει “tag” και τον Παρασκευά Πατσουρίδη έγραφε μεταξύ άλλων ότι θα αλλάξει και θα φέρει στα χωριά του Διδυμοτείχου τα εξής:

-Καινούρια Μηχανές
-Ράντισμα Μίγων 
και οπωσδήποτε καινούρια έργα 
-Κανάλια και Χώρες τα πεζοδρόμια 
-και άσφαλτες 

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε η ανάρτησή, εξαφανίστηκε το tag από το προφίλ του κ. Πατσουρίδη αλλά αναρτήθηκε δήλωση του ίδιου με την οποία στηρίζει απόλυτα την υποψήφια.

Η ανάρτηση του Παρασκευά Πατσουρίδη

Η Ayşe Zompou, υποψήφια με τον συνδυασμό “Δέσμευση Ανάπτυξης”, ανάρτησε στο Facebook την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της. Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα πως η κα Ζόμπου έχει πέσει θύμα χλευασμού και ειρωνικών σχολίων. Θέλω να δηλώσω πολύ ξεκάθαρα ότι η Αϊσέ έχει την απόλυτη στήριξη μου, όπως και των υπολοίπων υποψηφίων του συνδυασμού “Δέσμευση Ανάπτυξης”. Η Αϊσέ μίλησε με ειλικρίνεια και μέσα από την καρδιά της. Όσοι θεωρούν ότι η λήψη κάποιου πτυχίου ισοδυναμεί με ανωτερότητα και πως τους δίνει την δυνατότητα να χλευάζουν, προτείνω να κάνουν την προσωπική τους αυτοκριτική για την συμπεριφορά τους. Δυστυχώς η κοινωνική παιδεία και η έννοια σεβασμός δεν είναι μαθήματα που παραδίδονται στα Πανεπιστήμια. Αϊσέ είμαστε δίπλα σου!