Πόλη και Πολίτες / Αθλητικές Διοργανώσεις – Κλειστό Γυμναστήριο ; Καμία Εργασία δεν έχει ξεκινήσει για το κλειστό γυμναστήριο και ο εργολάβος ζητά να αποχωρήσει. 

 Από γηπεδάκια μπαξεδάκια, αναφέρει στην ανακοίνωση της η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες”, για να καταδείξει μια ακόμα ευκαιρία που χάθηκε από την πόλη της Αλεξανδρούπολης και αφορά το καινούργιο κλειστό γυμναστήριο που θα στέγαζε αθλήματα βόλεϊ, μπάσκετ και χάντμπολ.

Αναφορά ακόμα γίνεται και στο μνημόνιο συνεργασίας που είχε υπογράψει η δημοτική αρχή με την Ομοσπονδία του Βόλεϊ για μεγάλες διοργανώσεις..

Αντί αυτών ; Καμία εργασία δεν έχει ξεκινήσει για το νέο κλειστό γυμναστήριο ενώ ο εργολάβος με επιστολή του ζητά να αποχωρήσει.Όσο για τη διοργάνωση του  Final 4 K18 στην Αλεξανδρούπολη, τελικά, ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία πως θα γίνει στη Νέα Ερυθραία! 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”

Το θυμόσαστε εκείνο το μνημόνιο (λέξη που βρήκαν) που υπέγραψε ο Διοικών την πόλη με την Ομοσπονδία του Βόλεϊ πριν 14 μήνες;

Απολαύστε τι έλεγε τότε:

«Σχεδιάζοντας με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον αθλητισμό, φέρνουμε προς δημοπράτηση το καινούργιο κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξανδρούπολη που θα στεγάσει αθλήματα βόλεϊ, μπάσκετ και χάντμπολ, ενώ φτιάχνονται δίπλα στο λιμάνι και γήπεδα μπιτς βόλεϊ. Ένα κλειστό γυμναστήριο που το έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή. Πρέπει να υπάρχουν χώροι άθλησης και στη νέα τροχιά ανάπτυξης που έχουμε μπει, θέλουμε έναν όμορφο χώρο για τα αθλήματα σάλας, όπως πρέπει για τη πόλη μας. Όλη αυτή η ανάπτυξη που έχει δρομολογηθεί αλλά έχει τεθεί σε αναστολή λόγω της υγειονομικής κρίσης και με την εκ νέου ενεργοποίησή της να δώσει ώθηση και ανάπτυξη.  

Διαβάστε ακόμη  «Αιμορραγεί το ΠΓΝΑ από έλλειψη προσωπικού»

Η Αλεξανδρούπολη θεωρείται η μάνα του βόλεϊ, έχουμε ανάγκη από νέους αθλητές, όχι μόνο για να φτιάξουμε πρωταθλητές αλλά και να φέρουμε κόσμο στα γήπεδα.

Αγαπάμε το βόλεϊ και παρόλο που αυτή τη περίοδο στη πόλη μας υπάρχει μία αρνητική παρένθεση, ευελπιστούμε η τοπική μας ομάδα και ένα ιστορικό σωματείο, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, να συνεχίσει να γράφει λαμπρές σελίδες και δόξες και να δυναμώσει πάλι το όνομά του μαζί με της πόλης μας.

Θέλουμε να φιλοξενήσουμε διεθνείς διοργανώσεις και προετοιμασίες όλων των Εθνικών ομάδων βόλεϊ. Έχουμε ένα χρονικό πλαίσιο τριετίας και θα χαρούμε πάρα πολύ μέχρι και η τελευταία παράγραφο του μνημονίου να γίνει πράξη και να έχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα».

Γελάσατε;

Εμείς κλάψαμε!

Γιατί αν προσπεράσουμε τα αστεία περί τροχιάς ανάπτυξης μάλλον το μνημόνιο πήγε περίπατο!

Κλειστό γυμναστήριο; Καμία εργασία δεν έχει ξεκινήσει και ο εργολάβος ζητά να αποχωρήσει από το έργο με επιστολή του.

Γήπεδα μπιτς βόλεϊ και χάντμπολ στην παραλία; Jurassic park!!

Διοργανώσεις; Εκεί να δεις κλάμα. Πήγε τις προάλλες ο απόντας Δήμαρχος στο 3ο ΓΕΛ, και σχεδόν τους είπε πως θα γίνει το Final 4 K18 στην Αλεξανδρούπολη. Τελικά ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία πως θα γίνει στη Νέα Ερυθραία! 

Εμείς πάντως φέρναμε ΚΑΙ final 4 χωρίς μνημόνια. Να σας το θυμίσουμε και αυτό.

– Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες –