Πόλη και Πολίτες / Αυτό μάλιστα είναι κυκλική οικονομία  

Την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια και τη διαχείριση τους, από την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης, σχολιάζει με μια δεικτική ανάρτηση στην σελίδα της στο Facebook, η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες”.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως η διαχείριση από τους αρμόδιους υπεύθυνους κάνοντας τα σκουπίδια 5 κύκλους στο χώρο των οχημάτων, τα στοιβάζει απλά έξω από τη μάντρα, με συνέπεια να μη καθαρίζεται τελικά ο χώρος, γεγονός που προκαλεί δυσαρέσκεια στους εργαζόμενους για τις συνθήκες, ταυτόχρονα όμως εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Καταλήγοντας τονίζει την κατασκευή της ΜΕΑ και παρόλα αυτά τα σκουπίδια πετιούνται όπου να ναι! 

Αναλυτικά : 

ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Καθαρίζει ο Ηλίας του 16ου τον χώρο των οχημάτων, κάνει τα σκουπίδια 5 κύκλους και τα στοιβάζει απ’ έξω από την μάντρα με τα οχήματα του δήμου.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες αλλά σταδιακή βελτίωση από το βράδυ

Ίσως να θυμόσαστε πως είχαμε θίξει το θέμα πριν μερικούς μήνες και αμέσως μετά οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους εξέφρασαν και αυτοί την αγωνία τους για την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μιλάμε για κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Αν σκεφτεί κανείς πως στα 50 μέτρα υπάρχουν τεράστιες εγκατάσεις αποθήκευσης υγρών καυσίμων τότε θα πρέπει όλη η πόλη να ανησυχεί σοβαρά.

Σας φτιάξαμε ολόκληρη ΜΕΑ και σεις πετάτε τα σκουπίδια όπου να ‘ναι.

Να λέμε και καμιά αλήθεια κύριε Δαστερίδη που και που!