Στις ανυπόστατες κατηγορίες, όπως υποστηρίζει η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ”Πόλη και Πολίτες” του δήμου Αλεξανδρούπολης απαντά έπειτα από δελτίο τύπου που εξέδωσαν ο κ. Ζαμπούκης και ο κ. Ναϊτίδης, η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης και ο ίδιος ο επικεφαλής της Ευάγγελος Λαμπάκης.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης και ο κ. Ναϊτίδης, πρόεδρος κοινότητας Αλεξανδρούπολης, κατηγορούν τον κ. Λαμπάκη ότι ως δημοτική αρχή το έτος 2018 δεν μερίμνησε έτσι ώστε το λιμανάκι της Μαΐστρου, να περιέλθει στην δικαιοδοσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αφού όπως υποστήριξαν εκείνη την χρονική περίοδο είχε εκδοθεί ΦΕΚ το οποίο επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η δημοτική παράταξη της μείζονος Αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης ”Πόλη και Πολίτες” και ο κ. Λαμπάκης, απαντούν στις κατηγορίες του δημάρχου Αλεξανδρούπολης αλλά και του προέδρου της κοινότητας Αλεξανδρούπολης με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, μέσω δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης ‘’Πόλη και Πολίτες’’

Η αλήθεια να λέγεται. Διότι ο κ. Ζαμπούκης και ο κ. Ναϊτίδης έπειτα από την συνάντησή τους με τους αλιείς του Μαΐστρου, εξέδωσαν δελτίο τύπου με το οποίο μας κατηγορούν πως ως Δημοτική Αρχή το 2018 δεν ενδιαφερθήκαμε ώστε να έρθει το λιμανάκι του Μαΐστρου στην δικαιοδοσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αφού τότε είχε εκδοθεί ένα σχετικό ΦΕΚ που θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Η κατηγορία αυτή είναι πέρα ως πέρα ψευδής, διότι η δημοτική Αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη τότε, εξεδήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον της για την περίπτωση.

Διαβάστε ακόμη  Και ξαφνικά, πανό κατά του χρυσού στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Όμως η τότε διοίκηση του ΟΛΑ και αφού ο Οργανισμός αυτός έχει απόλυτη συνάφεια με το αντικείμενο της διαχείρισης λιμένων, διεκδίκησε αυτή το συγκεκριμένο λιμανάκι.

Τι πιο φυσικό λοιπόν  να έχει ο ΟΛΑ προτεραιότητα επί του θέματος;

Και ας υποθέσουμε πως ο κ. Ζαμπούκης  δεν γνωρίζει το ιστορικό, πράγμα σύνηθες, εσείς κ. Ναϊτίδη αφού ήσασταν παρόντας στην συνάντηση με τους αλιείς γιατί δεν ενημερώσατε τον Δήμαρχο για τα αληθινά γεγονότα που αφορούν το λιμανάκι. Άλλωστε στην Δημοτική Αρχή την προηγούμενη ανήκατε κι εσείς. Δεν ξέρατε ή έτσι απλά βολεύει πολύ να κατηγορούμε για τα πάντα τον Λαμπάκη;

Αλήθεια εσείς τι κάνατε όταν η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου εξέδωσε σχετικό έγγραφο για το λιμανάκι στο τέλος του 2019; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Αφήστε λοιπόν τις… κουτοπονηριές και κάντε μια προσπάθεια  να μην εκτίθεστε, τουλάχιστον, αφού πραγματικό έργο δεν μπορείτε παράγετε.

Εν κατακλείδι λοιπόν ο Δήμαρχος εκδήλωσε, λέει, επίσημα το ενδιαφέρον του και δρομολόγησε ήδη τις διαδικασίες για να πάρει ο Δήμος το λιμανάκι του Μαΐστρου.

Άρα λοιπόν ένα είναι βέβαιο. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Και επίσης το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Ναϊτίδη.  Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τις κουτοπονηριές που με το μυαλό σας έχουν ως στόχο την προσωπική σας προβολή. Το πολιτικό σας ανάστημα είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να ψηλώσει με τέτοιες ενέργειες.

Αλεξανδρούπολη, 18.08.2022

Από την παράταξη

«Πόλη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»