Πόλη και Πολίτες: Η «αντιαρματική τάφρος» και το «μαγικό χαλί» του ΛΕ ΠΑ

Με ένα ιδιαιτέρως καυστικό κείμενο και με χιουμοριστικό ύφος, σχολιάζει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης «Πόλη και Πολίτες», την ευρηματικότητα ενός πολίτη, ο οποίος προκειμένου να προφυλάξει το όχημα του από τις λακούβες του οδοστρώματος έστρωσε στην κυριολεξία μια μπουχάρα επάνω στον δρόμο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης «Πόλη και Πολίτες», όπου με χιουμοριστικό τρόπο εκθειάζεται η ευρηματικότητα ενός πολίτης που δεν δίστασε να κάνει «το απίθανο», στρώνοντας ένα χαλί στην μέση του δρόμου καθώς και η ανάρτηση της σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟΣ!

Το μαγικό χαλί του ΛΕ ΠΑ.

Το είδαμε κι αυτό.

Ο ευρηματικός πολίτης, μας δείχνει με τον τρόπο του, πως λύνεται το πρόβλημα μιας μεγάλης λακκούβας (αντιαρματική τάφρος, εν προκειμένω) και από ένα θέμα καθημερινότητας το προάγει σε πολιτικό με προεκτάσεις και αναλύσεις.

Εκφράζει με τον τρόπο του και την απλή σκέψη του, πόσο δύσκολη είναι η πολιτική σήμερα. Ή μάλλον πόσο απλή θα ήταν, αν κι εφόσον οι πολιτικοί προϊστάμενοι μπορούσαν να αντιληφθούν ότι και οι λακκούβες έχουν τα όρια τους. Όπως και ότι υπάρχουν λύσεις.

Ευτυχώς μας έπαιξαν και τα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών. Έστω κι έτσι, ίσως καταφέρουμε τελικά να πάρουμε το περιβόητο ΠΡΙΜ της πιο κιτς πόλης και δώσουμε μερίσματα στους πολίτες.

Δεν ξέρεις, καμια φορά, από το πουθενά, γινόμαστε διάσημοι και με χρήματα στο πανταλόνι..από έναν ευρηματικό πολίτη και μόνο!!!».

Διαβάστε ακόμη  «Από το ακριτικό Σουφλί στο Ευρωκοινοβούλιο: μαθητές-πρέσβεις εκπροσωπούν τη χώρα μας σε ημερίδα στο Στρασβούργο»