Σε ανάρτηση στην σελίδα της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη, Πόλη και Πολίτες σχολιάζεται η κατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου «Μ. Παρασκευόπουλος» και όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο μίνι τουρνουά βόλεϊ που διοργανώθηκε εις μνήμην Νίκης Ευφραιμίδου. Τονίζεται επίσης η ανάγκη της άμεσης ανάγκης να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης και αναβάθμισης του γυμναστηρίου.

Αναλυτικά : 

 Σάββατο βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Παρασκευόπουλος», έπαιξε ο Εθνικος με τον Έβρο Σουφλίου, στο μίνι τουρνουά βόλεϊ που διοργανώθηκε εις μνήμην Νίκης Ευφραιμίδου. Πολύ καλή πρωτοβουλία, δε λέω. 

Όμως, κατά τις 22:00, έπιασε βροχούλα για 10’… η οροφή άρχισε αμέσως να μπάζει νερά και από σημεία που μέχρι πρότινος δεν έμπαζε. Οι πετσέτες άρχισαν να στρώνονται στο παρκέ για να τα απορροφήσουν… από που πρώτα όμως; Οι φιλοξενούμενοι κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα!

Μέχρι που κάποια στιγμή, ο πασαδόρος του Εθνικού, σε μια προσπάθειά του να «βγάλει» μια μπάλα, πάτησε σε μια μικρή λιμνούλα, γλίστρησε το πόδι του, τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα. Απολύτως αναμενόμενο και νομοτελειακό!

Διαβάστε ακόμη  Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Αυτό το σκηνικό, να είστε σίγουροι ότι θα επαναληφθεί πολλές φορές φέτος. Η κατάσταση του κλειστού χειροτερεύει μέρα με τη μέρα!

Η φλύαρη δημοτική αρχή, αντί να επαίρεται για τον σχεδιασμό μιας καρικατούρας, ενός νέου κλειστού που είναι για γέλια και για κλάματα, που στο φινάλε να είστε σίγουροι ότι ούτε αυτό θα το δούμε, θα έπρεπε άμεσα να ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης και αναβάθμισης του «Μ. Παρασκευόπουλος». Υπάρχει κονδύλι 1.380.000 ευρώ που περιμένει την αξιοποίησή του, εξασφαλισμένο από τη Δημοτική Αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, καθώς και μελέτη έτοιμη σχεδόν!

Σταματήστε επιτέλους να κοροϊδεύετε το φίλαθλο κόσμο και τους συλλόγους, με ασκήσεις επί χάρτου και όνειρα θερινής νυχτός. Αξιοποιήστε αυτά που βρήκατε… αυτά που έχετε… αν τα έχετε ακόμη και αν μπορείτε!

Σταματήστε επιτέλους να αρνείστε να παραλάβετε το αθλητικό μπαλόνι, επειδή ο διαγωνισμός ήταν της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Σταματήστε να είστε μίζεροι και κοντόφθαλμοι!

Δώστε λύσεις!

Αν δεν ξέρετε πως, ρωτήστε να σας πούμε. Δε θα σας παρεξηγήσει κανείς, μη φοβάστε!!!