Πόλη και Πολίτες : Η κ. Ιντζεπελίδου θα έπρεπε να εξάγει τεχνογνωσία και όχι να εισάγει παρωχημένες συμβουλές τηλεθέρμανσης.

Καυστικότατο σχόλιο από την παράταξη Πόλη και Πολίτες για την αρμόδια Αντιδήμαρχο  κ. Ιντζεπελίδου που όπως έγινε γνωστό, επισκέφτηκε την Πτολεμαΐδα, ώστε να λάβει ενημέρωση για τα θέματα της τηλεθέρμανσης. 

Όπως δεικτικά αναφέρεται στο σχόλιο της Παράταξης του πρώην Δημάρχου κ Λαμπάκη “Την στιγμή που ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει ανοίξει το δρόμο και έχει δώσει τα φώτα του στην υπόλοιπη χώρα «δημιουργώντας» μάλιστα και Νομοθετικό πλαίσιο στους τομείς γεωθερμίας και τηλεθερμάνσεων, η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Ιντζεπελίδου επισκέπτεται την Πτολεμαΐδα, η οποία είναι βήματα πίσω από εμάς, ώστε να λάβει τεχνογνωσία”.

 Δυστυχώς, συμπληρώνουν ότι με λύπη τους διαπιστώνουν πως στη νυν δημοτική αρχή του κ.Ζαμπούκη , ακατάλληλοι άνθρωποι βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω ολόκληρο το σχόλιο της παράταξης του Β. Λαμπάκη. 

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ;

Την στιγμή που ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει ανοίξει το δρόμο και έχει δώσει τα φώτα του στην υπόλοιπη χώρα «δημιουργώντας» μάλιστα και Νομοθετικό πλαίσιο στους τομείς γεωθερμίας και τηλεθερμάνσεων, η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Ιντζεπελίδου επισκέπτεται την Πτολεμαΐδα, η οποία είναι βήματα πίσω από εμάς, ώστε να λάβει τεχνογνωσία. 

Διαβάστε ακόμη  Ακρίβεια: Πλήρης απουσία ελέγχων στην αγορά και μέτρα που δεν εφαρμόζονται

Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης καταφέραμε και είναι σε εξέλιξη οι ‘πλέον’ σύγχρονες τηλεθερμάνσεις της χώρας, μέσω γεωθερμίας στην Τραϊανούπολη (η πρώτη 10 MWth), και μέσω απορριπτόμενης θερμικής ενέργειας από βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε Φέρες (μέσω του σταθμού συμπίεσης του TAP). Τα έργα αυτά θα προσφέρουν αδιάλειπτη ενέργεια για τα επόμενα χρόνια.

Η κ. Ιντζεπελίδου έχοντας ήδη λάβει αυτή την τεχνογνωσία από εμάς, πήγε  να ”συμβουλευτεί” παρωχημένες Τηλεθερμάνσεις που κλείνουν ή έχουν πολλά προβλήματα με αβέβαιο μέλλον !!!!!

Δυστυχώς με τη σημερινή Δημοτική Αρχή διαπιστώνουμε μέρα με τη μέρα πως ακατάλληλοι άνθρωποι βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις ευθύνης. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και της Αντιδημάρχου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων που αν και πέρασαν δύο χρόνια, ακόμη ρωτάει ”άλλους” «τι να πράξει» με τις τηλεθερμάνσεις που παρέλαβε.