Οι φωνές για την κατάσταση που επικρατεί από την Μάκρη και προς Μεσημβρία πληθαίνουν κι εμείς δεν μπορούμε να κλείσουμε τ’ αυτιά μας.

Τα προβλήματα είναι αμέτρητα μέσα στη Μάκρη κι έτσι ο παπά-Γιάννης με εθελοντές άρχισαν να καθαρίζουν την πηγή της Αγίας Κυριακής γιατί είχε πλέον χαθεί μέσα στη βλάστηση!! 

Σε άλλο επικίνδυνο σημείο η τρύπα στα σκαλιά και το βαρέλι για προειδοποίηση είναι πριν τα Χριστούγεννα!

Στο ηρώο δημότες με δική τους πρωτοβουλία φύτεψαν λουλούδια στα παρτέρια χωρίς φυσικά κανείς από τον Δήμο να τους ενημερώσει πως είθισται  σε ηρώον να φυτεύεται μόνο γκαζόν και δενδρίλια. 

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως οι κάτοικοι, εθελοντικά, με δικά τους έξοδα ανέλαβαν την καθαριότητα του σχολείου και την επόμενη το επισκέφθηκε ο Δήμαρχος για να δώσει ένα ακόμη επικοινωνιακό show με τις σχετικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη  Κακοκαιρία Άριελ: Άστατος ο καιρός σε όλη την χώρα με βροχές και καταιγίδες

Ο δρόμος προς το λιμάνι ακόμη δεν έχει ασφαλοστρωθεί αλλά και εκεί που έπεσε άσφαλτος είναι σε πολύ κακή κατάσταση! 

Οι υποσχέσεις για πλύσιμο των δρόμων ξεχάστηκαν… 

Στα Δίκελλα, την Μεσήμβρια και στην Πλάκα η λέξη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση είναι ΧΑΜΟΣ!!! 

Στο παραλιακό μέτωπο ο προγραμματισμός για

 την καθαριότητα είναι ανύπαρκτος και τα απορρίμματα ήδη συσσωρεύονται σε μεγάλους όγκους. 

Ο κόμβος των Δικέλλων στα τάρταρα!!!

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο κομμάτι του Δήμου που “σηκώνει” το βάρος του τουρισμού το καλοκαίρι! Κι όμως ο κ. Ζαμπούκης ασκεί πολιτική με το να επικοινωνεί εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Κάποιοι θα πρέπει να σταματήσουν να προβάλλουν ό.τι τους πασάρουν και να καταλάβουν πως πρέπει να διεκδικήσουν πιο σθεναρά!