Μέσα από μία ανακοίνωση η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ”Πόλη και Πολίτες” και ο ίδιος ο επικεφαλής της Ευάγγελος Λαμπάκης, εκφράζει τον προβληματισμό του αναφορικά με την απορρόφηση κονδυλίων και την διεκπεραίωση έργων από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την δημοτική αρχή του κ. Ζαμπούκη καθώς επί των ημερών του έχει φτάσει να βρίσκεται από τις υψηλότερες θέσεις τελευταίος. Ενώ παράλληλα κατηγορεί και εγκαλεί τον κ. Ζαμπούκη για την απουσία οποιουδήποτε προγραμματισμού, οράματος, στρατηγικού σχεδιασμού, απουσία πολιτικής ευθύνης και συνεργασίας με τους υπαλλήλους.

Η πλήρης ανακοίνωση του κ. Λαμπάκη και της δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης ”Πόλη και Πολίτες”

Ο Δήμος μας ο οποίος είχε τις υψηλότερες θέσεις σε απορρόφηση κονδυλίων και έργα, κατάντησε να είναι τελευταίος με τον κ. Ζαμπούκη στο τιμόνι του.

Δυστυχώς άλλη μία ευκαιρία χάθηκε. Χάθηκαν ακόμη 923.000 ευρώ από το πρόγραμμα που αφορούσε ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στο Αρδάνιο και στο Δορίσκο της Δημοτικής Ενότητας Φερών!

Διαβάστε ακόμη  Αποτυχία Κεραμέως: Σε 6 δημοτικά και 0 νηπιαγωγεία της Αλεξανδρούπολης λειτουργούν
ολοήμερα τμήματα

Η αξιολόγηση των προτάσεων του Δήμου μας, μας χάρισε την 289η θέση σε σύνολο 294!

Αν υπάρχει ίχνος ντροπής και υπευθυνότητας καλούμε έστω και έναν πολιτικά αρμόδιο για το θέμα, να παραιτηθεί.

Ο κατήφορος δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο για τον Δήμο και οι εκλογές του Οκτώβρη του ’23 φαντάζουν πλέον πολύ μακρινές.

Κανένας προγραμματισμός, κανένα όραμα, κανένα στρατηγικό σχέδιο, καμία συνεργασία με τους υπαλλήλους, καμιά πολιτική ευθύνη.

Ο Δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι… με αυτή τη Δημοτική Αρχή.

Και ρωτάμε κ. Ιντζεπελίδου. Τα επίσημα στοιχεία της αξιολόγησης, είναι και αυτά λασπολογία;

Αλεξανδρούπολη, 26.08.2022
Από την παράταξη
«Πόλη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»