Αρχική ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Πόλη και Πολίτες: Ούτε μία παραίτηση για λόγους πολιτικής ευθιξίας

Πόλη και Πολίτες: Ούτε μία παραίτηση για λόγους πολιτικής ευθιξίας

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης «Πόλη και Πολίτες», σχολιάζει με τρόπο δεικτικό, μερικά από τα κακώς κείμενα του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι: Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του μάταιου τούτου κόσμου, όπου υπάρχει μια σχετική πολιτική κανονικότητα, θα είχαμε τουλάχιστον μία παραίτηση για λόγους πολιτικής ευθιξίας….»

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΗ

Όταν διάγεις βίο απολιτίκ και ξάφνου γίνεσαι (α)δήμαρχος, χωρίς μάλιστα να το πολυθέλεις, τότε γίνεσαι εύκολος στόχος δίνοντας αυτό το δικαίωμα σε αντιπάλους και μη, όντας μία αδύναμη πολιτικά προσωπικότητα.

Έτσι θα σ’ έχουν εύκολα στον… μεζέ, όπως ειπώθηκε εύστοχα σε μια ταινία.

Δείτε για παράδειγμα την περίπτωση της καρατόμησης της διευθύντριας του Πολυκοινωνικού, που την “φάγανε” γιατί η υπεραντιδημαρχίνα άκουσε μια φήμη.

Τοποθετήθηκε δημόσια ο πρόεδρος του και είπε πως ούτε είχε ενημέρωση για την απομάκρυνση της διευθύντριας αλλά και πως δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην συνεργασία τους.

Έριξε το γάντι στον μεγάλο απόντα, αλλά εκείνος ατάραχος.

Τα ίδια είπε μέσες άκρες και ο έτερος αποπεμφθής πρόεδρος του Πολυκοινωνικού και εκλεγμένο μέλος της παράταξης του μεγάλου απόντα.

Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του μάταιου τούτου κόσμου, όπου υπάρχει μια σχετική πολιτική κανονικότητα, θα είχαμε τουλάχιστον μία παραίτηση για λόγους πολιτικής ευθιξίας.

Εδώ είναι απλά…Τετάρτη.

Εδώ απλά η διοικούσα λειτουργεί με όρους κουτσομπολιού και ρεβανσισμού, αλλά και δεν υπάρχει καμιά διάθεση για συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ τους.

Και αυτό είναι εις βάρος όλων μας!

Διαβάστε ακόμη  Εικόνες διάλυσης για τη ΝΔ και στη Ροδόπη