Πόλη & Πολίτες κατά Δημοτικής Αρχής για την 4η αποθήκη ΟΣΕ

Με μια ανακοίνωση σε σκληρό τόνο η παράταξη Πόλη & Πολίτες κατηγορεί τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Κυριάκο Αραμπατζή για τον τρόπο κατάθεσης αίτησης ένταξης στο “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” για την αποθήκη 4 του ΟΣΕ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Η παράταξη υποστηρίζει ότι κατατέθηκε η αίτηση όπως ακριβώς είχε προετοιμαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, χωρίς καμία προσθήκη και χωρίς βέβαια τεύχη δημοπράτησης με κίνδυνο απένταξης. Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση ο νέος δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος χαρακτηρίζονται “ριφιφίδες”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΡΙΦΙΦΙΔΕΣ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.

Τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης από το Δήμο Αλεξανδρούπολης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την αποθήκη 4 της ΓΑΙΑΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να υπάρξει χρηματοδότηση της, ηταν η της 31-10-2019.

Το πρόγραμμα αυτό είχε ανοίξει την 19-11-2018 και τροποποιήθηκε στις 31-05-2019 ως προς την καταληκτική ημέρα κατάθεσης της πρότασης χρηματοδότησης από τους δήμους.

Η παράταξη μας που συγκροτούσε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε πλήρως την μελέτη, τις αδειοδοτήσεις, και είχαν απομείνει μόνο τα τεύχη δημοπράτησης.

Δυστυχώς η νέα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κο Ζαμπούκη και Αντιδήμαρχο τον κο Αραμπατζή ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, χωρίς να προσθέσουν το ελάχιστο και την κατάθεσαν την τελευταία ημέρα (31-10-2019) χωρίς βέβαια τεύχη δημοπράτησης ( με κίνδυνο απένταξης ).

Αυτό βέβαια δεν θα μας ενοχλούσε, εάν το θράσος του νέου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κου Αραμπατζή και του απόλυτα άλαλου νέου Δημάρχου, δεν έφθανε μέχρι το σημείο να μας «κατηγορήσει» ότι εμείς ολιγωρήσαμε για την κατάθεση.

Διαβάστε ακόμη  Μάκρη: Δειγματοληψίες σε ελαιώνες για την ορθή ανανέωσή τους

Τους προσφέραμε το εργο στο πιάτο, αλλά έπρεπε το έτοιμο φαγητό να τους το ταϊσουμε κιόλας.

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ- ΘΡΑΣΟΣ – ΑΓΝΩΣΙΑ –ΑΔΡΑΝΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ Υ.Γ. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μετά από αγώνα 2 ετών καταφέραμε προ εξαετίας να πάρουμε κατά χρήση για 40 χρόνια τις 6 αποθήκες ( αριστερά και δεξιά από το τελωνείο Αλεξ/πολης) μπροστά από το λιμάνι
Ακολούθησε η επίπονη εργασία της εκπόνησης μελετών για την ανάπλαση του κτιριακού συμπλέγματος και για κάθε μία χωριστά και τελικά ολοκληρώσαμε μελέτες και αδειοδοτήσεις.

Οι τρείς αποθήκες εντάχθηκαν στο ΣΒΑΑ με προυπολογισμό συνολικό 8.000.600,00€ και ήδη μετά από σκληρή μάχη μεταξύ των αναδόχων εργολάβων και ολοκλήρωση της δημόσιας διαγωνιστικής διαδικασίας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση για την υπογραφή εντός ολίγου, της σύμβασης για την ανακατασκευή τους με την εξασφαλισμένη εδώ και δύο χρόνια ως προελέχθη την χρηματοδότηση τους.

Η τέταρτη αποθήκη είναι αυτή περί ης ο λόγος, όπου φάνηκε όλη η γύμνια και το θράσος των αυτοδιοικητικών ριφιφίδων χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό, παρά μόνο την αίτηση ένταξης και αυτή την τελευταία ημέρα με ελλείψεις!!!
Κρίμα – κρίμα – κρίμα!!!!