Πόλη & Πολίτες: Πέρασε κατά πλειοψηφία η τροποποίηση του ρυμοτομικού στην πλατεία της Ανεξαρτησίας

Ο νέος Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δυστυχώς διέπραξαν ένα πολεοδομικό έγκλημα.

Ενώ εξελίσσεται η μελέτη του Γ.Π.Σ η οποία θα λάβει υπ’ όψιν της όλες τις αναγκαίες αλλαγές στην πόλη με όρους του 2020, ο νέος Δήμαρχος με μια «ΑΚΡΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ» αγωνία έσπευσε να μεταφέρει τα 4 κτίρια από ΠΛΑΤΕΙΑ σε πολεοδομικό τετράγωνο με χρήσεις, που σημαίνει ότι πλέον τα κτίρια αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε χρήση!!!!!!!.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ποια είναι αυτά τα κτίρια.

α) Το Δικαστήριο, β) Το Ταχυδρομείο, γ) Ο παιδικός σταθμός του Στρατού και δ) Το κτίριο της παλιάς ΤΥΔΚ.

Ποιο από τα 4 έχει δυνατότητα αλλαγής χρήσης;

Σίγουρα το κτίριο της ΤΥΔΚ που είναι ελεύθερο από την 01-01-2011, ανήκει στην κτηματική Υπηρεσία και ήδη το κτήριο το έχουν «αγκαλιάσει» τραπεζοκαθίσματα διπλανής καφετέριας.

Ποιος άραγε είναι ο αιτών για την ρυμοτομική αυτή  τροποποίηση;;; ΚΑΝΕΙΣ!!! Γιατί λοιπόν τόση αγωνία από τον νέο Δήμαρχο για αλλαγή χρήσης;;;

Να πάει το μυαλό μας  ότι γίνεται για να εξυπηρετήσει το ιδιωτικό συμφέρον παρακείμενου μαγαζάτορα;;; Αυτό θα το δούμε,  όταν θα εγκριθεί η νομιμότητα της κατά πλειοψηφία ληφθείσας απόφασης και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ θα εμφανισθεί κάποιο μισθωτήριο του κτηρίου για καφέ. Τώρα μιλάμε για πλοκή της υπόθεσης,  μετά θα μιλάμε για διαπλοκή πλέον ολοφάνερα, αφού θα εμφανισθεί ο αληθινός αιτών,  τα συμφέροντα του οποίου θα εξυπηρετήσει ο νυν  Δήμαρχος, εγκληματώντας διπλά αφού πλέον και τα 4 ΚΤΙΡΙΑ είναι πλέον υποψήφια θύματα του ΤΑΙΠΕΔ,  μετά τον αποχαρακτηρισμό τους από πλατεία, διότι μ’ αυτόν τον πολεοδομικό χαρακτηρισμό που υπήρχε  έως σήμερα,  το ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορούσε να τ’ αγγίξει.

Μπράβο παιδιά. Συνεχίστε έτσι !!!!!! συνεχίστε  να λειτουργείτε σε βάρος των δημοτών και του Δήμου Αλεξ/πολης!!!!!