Πόλη & Πολίτες: Στέλεχος της δημοτικής αρχής κατακεραυνώνει την παράταξη Ζαμπούκη

Για ακόμη μία φορά, η δημοτική σύμβουλος της δημοτικής αρχής Δροσιά Μουλατζίδου – Λαζαρίδου έκανε τη διαφορά στη συνεδρίαση της Τετάρτης

Κατά τη συζήτηση για το  θέμα του 4ου ΕΠΑΛ και της διεκδίκησης των 800.000 ευρώ για τον ολικό εκσυγχρονισμό του, κι ενώ είχαν προηγηθεί διάφορα επικριτικά σχόλια μελών της δημοτικής αρχής προς την διευθύντρια του σχολείου, που τόλμησε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια και την αγωνία της για τις καθυστερήσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με τη μελέτη, η κα Μουλατζίδου εξέφρασε τη λύπη της που ενώ η διευθύντρια προσπαθεί να τους ανοίξει τα μάτια, κάποιοι της φωνάζουν κιόλας!

Να σημειωθεί πως η προηγούμενη διαφοροποίηση της κας Μουλατζίδου, πριν λίγους μήνες, είχε επίσης συζητηθεί, όταν είχε κατακρίνει την επιμονή του προέδρου του ΔΣ Γιώργου Καϊσα να μην παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στις συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη σε συμβούλους που για έκτακτους λόγους δεν μπορούσαν να παραστούν. Τότε είχε πει μάλιστα, απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο, ότι «εκεί που σταματά η δική σας δημοκρατία, αρχίζει η δική μας», κερδίζοντας το χειροκρότημα της αντιπολίτευσης.

Την πρόσφατη τοποθέτησή της σχολίασε με θετικό τρόπο η παράταξη Λαμπάκη:

«Μέσα σε όλο αυτό το σύμπλεγμα “επιφανών” προσωπικοτήτων που αποτελούν την διοικούσα, όπως ο αλήθειας, ο Μπομπ ο μάστορας, η μητέρα Τερέζα, ο φιλότιμος το σπλάχνο μας, που ρίχνουν το επίπεδο πολύ χαμηλά, υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι (ένας δύο) εκεί μέσα που αποτελούν πηγή φωτός και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Διαβάστε ακόμη  Φώτης Μάρης: Προσπάθεια να λειτουργήσει φέτος το Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο

Όπως η κυρία Μουλατζίδου Δροσιά, όνομα και πράγμα μέσα στην κάψα της παράκρουσης που έχει καταλάβει την διοικούσα.

Εύγε της, διότι για ακόμη μία φορά δεν μάσησε τα λόγια της και χαρακτήρισε ντροπή την απραξία των συναδέλφων της για την υπόθεση του 4ου ΕΠΑΛ, οι οποίοι όχι μόνο τόσους μήνες δεν έκαναν απολύτως τίποτα ώστε να μην χαθούν τα 800 χιλιάρικα που δόθηκαν για το ΕΠΑΛ, αλλά από πάνω ζητήσαν και τα ρέστα από την διευθύντρια.

Όλα όσα ειπώθηκαν χθες στο συμβούλιο φαντάζουν αστεία στον οποιοδήποτε λογικά σκεπτόμενο άκουγε και μάλιστα έκαναν και την κ. Μουλατζίδου να εκραγεί και με σθένος να κατακεραυνώσει τις πρακτικές των συναδέλφων της.

Και…βρε σπλάχνο μας, βρε τζιέρι μας…. μια συμβουλή… Αφού δεν το ‘χεις!

Άστο να πάει το παλιάμπελο, μην γίνουμε viral και περάσουμε και τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού σε views».