Πόλη & Πολίτες: Τι νερό πίνουμε;;;;

Ερωτήματα αναφορικά με την ποιότητα του νερού που πίνουν οι δημότες της Αλεξανδρούπολης θέτει η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη, παραθέτοντας σε ανάρτησή της και μία ιδιαιτέρως ανησυχητική φωτογραφία. Όπως επισημαίνει, αν και πέρασαν 2 μήνες από τις καταστροφές του Ιανουαρίου, ακόμη δεν έχουν γίνει επιδιορθώσεις στο φράγμα και στο δίκτυο υδροδότησης.

Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη του τέως Δημάρχου αναφέρει:

«Είναι πολλά αυτά που μαθαίνουμε, βλέπουμε και μας κάνουν να ανησυχούμε.

Έχουμε συμπληρώσει 2 μήνες και κάτι από τις καταστροφές του Γενάρη αλλά όπως φαίνεται ο κ. Ζαμπούκης και οι συνεργάτες του δεν έχουν προβεί στις επιδιορθώσεις των ζημιών στο φράγμα και στο δίκτυο υδροδότησης της Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε ακόμη  Περιοδεία – παρωδία Σταϊκούρα στον Έβρο με αναμάσημα βαλτωμένων έργων

Αν και δίνει μεγάλη βαρύτητα στην επικοινωνία, δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια ενημέρωση των πολιτών για το θέμα του νερού που αυτοί καταναλώνουν.

Όσο θα τον βλέπουμε και πάλι με τα χέρια στις τσέπες να κάθεται παράμερα, στην επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών στο φράγμα, όσο οι βρύσες θα βγάζουν πετραδάκια και άμμο (φωτογραφία), όσο το νερό που πίνουμε θα θυμίζει περισσότερο… χλωρίνη, όσο οι οικιακές συσκευές θα βγάζουν περίεργους θορύβους όταν λειτουργούν με νερό, οι δημότες θα ανησυχούν και εμείς θα επιμένουμε για απαντήσεις.

Από πού υδροδοτείται η πόλη;

Είναι ασφαλές για πόση το νερό;

Η Νίψα υδροδοτείται;»