Πολιτική δραστηριότητα ΚΟ ΑΜΘ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκηςτου ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών, τις επόμενες ημέρες μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

  • Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην παραλία της Καβάλας (έναντι Λιμεναρχείου) στις 8μμ με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Μπέλλος, πολιτικός μηχανικός, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ και του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας.
  • Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας Δράμας (εκλογικό περίπτερο ΚΚΕ) στις 7μμ με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή του ΚΚΕ, αντισυνταγματάρχη ε.α.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

  • Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής  στις 8μμ με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ, Αρχιτέκτονας μηχανικός, πρώην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ, πρώην μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης.
  • Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας Ξάνθης στις 7.30μμ με ομιλητή τον Διονύση Κλάδη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοσιογράφος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Μπέλλος, πολιτικός μηχανικός, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ και του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας.
Διαβάστε ακόμη  Ο 81χρονος γυναικοκτόνος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024  

  • Σύσκεψη με συνταξιούχους στο εργατικό Κέντρο Κομοτηνής στις 11πμ με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Δήμο Κουμπούρη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

  • Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Φάρου Αλεξανδρούπολης στις 8μμ με ομιλήτρια την Λουΐζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει ο Κώστας Γιαννάκος, Ανθυποπυραγός ε.α.. πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ