Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης / Ο κ. Γκότσης βάζει πάνω από τις Φέρες το πολιτικό του συμφέρον.

ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ : Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΕΡΩΝ

Ο κλασικά ανεύθυνος κ. Νίκος Γκότσης, τηρώντας αυστηρά τους κανόνες ύψιστου λαϊκισμού, προσπαθεί να παραπλανήσει και πάλι τους δημότες με πρόσφατη ανάρτηση του.

Αποκρύπτοντας εσκεμμένα τα στοιχεία που αφορούν στον αριθμό των παιδιών που εξυπηρετούνται από τους παιδικούς σταθμούς των Φερών, προδικάζει ταλαιπωρία των κατοίκων.

Η διοίκηση του Πολυκοινωνικού επιθυμώντας και στοχεύοντας στην ανάπτυξη των Φερών προτείνει και σχεδιάζει την δημιουργία ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στο κτηριο του Α’ παιδικού σταθμού, το οποίο θα εξυπηρετεί 50 ωφελούμενους πολίτες με αναπηρία.

Η νέα δομή θα δημιουργήσει 32 νέες θέσεις εργασίας!

Το ΚΔΑΠ των Φερών που φιλοξενεί εικοσιοκτώ (28) παιδιά, θα στεγαστεί στον χώρο του 4ου νηπιαγωγείου το οποίο παραμένει αναξιοποίητο και σε αχρησία εδώ και έξι (6) χρόνια επί Αντιδημαρχίας του προκομμένου κ. Γκότση στις Φέρες.

Επίσης εξετάζουμε την δυνατότητα δημιουργίας βρεφικού τμήματος στην Δημοτική ενότητα Φερών το οποίο κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο στους νέους γονείς.

Προφανώς και σε αυτό θα έχει αντίρρηση ο κ. Γκότσης.

Είχε την δυνατότητα 9 χρόνια να δημιουργήσει κοινωνικές δομές στην δημοτική ενότητα Φερών αλλά αντίθετα έκλεινε δομές και υπηρεσίες.

Που ήταν ο αγωνιστής κ. Γκότσης όταν έκλεινε ο ΟΤΕ, τα υποκαταστήματα των τραπεζών, το 4ο νηπιαγωγείο, η βιβλιοθήκη, το γυμνάσιο του Πέπλου κ.α.

Οι Φεριώτες δεν ξεχνούν ότι η ανικανότητα του κ. Γκότση ταλαιπωρεί ακόμη, επί 10 και πλέον έτη τους λυκειόπαιδες των Φερών οι οποίοι μέχρι και σήμερα παρακολουθούν τα μαθήματα τους σε προκατασκευασμένους οικίσκους.

Ο Α΄ παιδικός σταθμός φιλοξενεί σήμερα 23 παιδιά και ο Β΄ 20 παιδιά.

Και οι δύο σταθμοί μπορούν να φιλοξενήσουν από εκατό (100) παιδιά ο καθένας.

Συνεπώς εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η συνένωση τους σε ένα δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα

Γιατί άραγε φρενάρει ο κ. Γκότσης την δημιουργία ΚΔΑΠ ΜΕΑ στις Φέρες;

Γιατί αντικρούει την ανάπτυξη που θα φέρουν οι νέες κοινωνικές δομές στις Φέρες;

Γιατί επιθυμεί την στασιμότητα και το τέλμα για την περιοχή μας;

Οι απαντήσεις είναι απλές και είναι γνωστές σε όλους!

Ο κ. Γκότσης βάζει πάνω από τις Φέρες το πολιτικό του συμφέρον και την παραμονή του στην επικαιρότητα.

Οι εποχές που ξεγελούσε τους συνδημότες μας βάφοντας ο ίδιος ως επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής κάποιους τοίχους, και σβήνοντας ως εξειδικευμένος πυροσβέστης μικροεστίες φωτιάς σε ξερόχορτα, πέρασαν.

Είναι καιρός να σοβαρευτεί!