Πολυκοινωνικό: Διακόπτεται η σίτιση σε άστεγο που “δυσφημεί τις υπηρεσίες του” – Έντονη αντίδραση από την παράταξη Πόλη και Πολίτες

“Με αφορμή ανάρτηση στο facebook, σχετικά με το φαγητό, που διανέμεται στους δικαιούχους συμπολίτες μας από το «Πολυκοινωνικό» του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνουμε ότι….

1.- Πρόκειται για ανάρτηση από άστεγο άνδρα, στον οποίο παραχωρήθηκε προσωρινή διαμονή από τον κ. δήμαρχο, στο Camping  του Δήμου. Ο συγκεκριμένος άστεγος δέχεται την υποστήριξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πολυκοινωνικού, καθώς επίσης και το φαγητό της Σίτισης, καθημερινά, παρόλο που, σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινωνικής έρευνας, δεν δικαιούται, αφενός λόγω ηλικίας, και αφετέρου λόγω εισοδήματος και ακινήτου, που διαθέτει.   2.-Το φαγητό της Σίτισης του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διανέμεται, κατ’ οίκον, από τους υπαλλήλους μας, με αξιοπρεπή τρόπο και σε οικολογική συσκευασία, καθημερινά, σε 400 συμπολίτες μας και καλύπτει έξι (6) ημέρες της εβδομάδας. Τονίζεται δε, ότι κανείς από τους εξυπηρετούμενους συμπολίτες μας, δεν έχει εκφράσει παράπονο για την ποιότητα, καθώς επίσης και για την ποσότητα του φαγητού.  

3.-Ο συγκεκριμένος κύριος, το τελευταίο διάστημα, εκφράζει παράπονα, για την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού, με πάρα πολύ άσχημο τρόπο και σκόπιμα, με παραποιημένες φωτογραφίες. Επανειλημμένα δε, έχει δημιουργήσει προβλήματα με την επιθετική συμπεριφορά του στους ενοίκους του Camping, στους εργαζόμενους της ΤΙΕΔΑ και στους οδηγούς της Σίτισης. Πρόσφατα μάλιστα, τους πέταξε το φαγητό στο τζάμι του αυτοκινήτου και τους επιτέθηκε με απρεπείς και αναιδείς  χαρακτηρισμούς . 

4.-Επειδή, με την προκλητική και επικίνδυνη συμπεριφορά του, ο κύριος αυτός, δυσφημεί κακόβουλα και ηθελημένα, τις Υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού του Δήμου μας, με Απόφαση Προέδρου, από 01/02/2023, διακόπτεται η παροχή φαγητού στον συγκεκριμένο κύριο, ώστε να δοθεί σε συμπολίτη μας, που το έχει ανάγκη και το δικαιούται.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Χρήστος Γ. Γκουγκουλάκης”

Η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης Πόλη και Πολίτες του Βαγγέλη Λαμπάκη σχολίασε με καυστικό τρόπο το θέμα, ζητώντας να επέμβει η δικαιοσύνη

Διαβάστε ακόμη  Συναυλία αφιερωμένη στον Καζαντζίδη με Πέγκυ Ζήνα και Ζωή Τηγανούρια  

«ΝΤΡΟΠΗ.. ΝΤΡΟΠΗ.. ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ.


Με απόφαση του προέδρου του πολυκοινωνικού διέκοψαν τα γεύματα από τον συμπολίτη μας που διαμαρτυρήθηκε για την ποσότητα τους. Ο κύριος Ναϊτίδης (από τη χαρά του? από περιέργεια? από ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο του? ίσως για λόγους που δεν γνωρίζουμε? ) κοινοποίησε την ανακοίνωση του πολυκοινωνικού.


Δεν υπάρχει και ούτε ψάχνεις το δίκιο ή το άδικο ενός ανθρώπου που ενώ έχει ανάγκη, εσύ τον τιμωρείς. Το δικαίωμα της αφαίρεσης ενός γεύματος είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν επιβάλεις την πειθαρχία σε έναν πολίτη που διαμαρτύρεται για το γεύμα του.
Δεν του αφαιρείς το δικαίωμα να συμμετέχει με την άποψη του. Δεν τον αποβάλεις από την κοινωνία. Δεν είσαι δικαστήριο.


Δεν οφείλουν οι πολίτες.
Οφείλεις εσύ σ’ αυτούς.


Υπάρχουν και άλλες ζωές πέρα από τις δικές μας και τις δικές σας.
Η Αξιοπρέπεια είναι δικαίωμα, δεν είναι απολογία. Ούτε, σου δίνω και μου δίνεις.


Είστε το Πολυκοινωνικο, δεν είστε οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας με κασκόλ στο λαιμό που διασταυρώθηκαν με οπαδούς άλλης ομάδας.

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!»