Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε παραδέχεται το λάθος που έκανε η ΝΔ με το θέμα της φαρμακευτικής Κάνναβης . Μάλιστα αποκαλύπτει και ομολογεί ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν αντίθετη με το νομοσχέδια για την φαρμακευτική Κάνναβη για ψηφοθηρικούς λόγους  επειδή όπως λέει χαρακτηριστικά «Η δεξιά ακούει κάνναβη και της σηκώνεται η τρίχα, Οι δεξιοί νομιζουν ότι θα κάνουν μπαφο όλοι οι Έλληνες».

Ξαφνικά ο Πορτοσάλτε αλλά και οι δυο δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο πάνελ, παραδέχονται πως η ΝΔ ως αντιπολίτευση, εύκολα έλεγε ότι ήθελε , και πιο διαλλακτικοί παραδέχονται  τα λάθη της ΝΔ όταν ήταν αντιπολίτευση.

Διαβάστε ακόμη  Νέο νομοσχέδιο προβλέπει την Επίδοση δικογράφων με ψηφιακά μέσα

Αναλυτικά όσα είπε ο δημοσιογράφος :

«Δεν το μελέτησαν σωστά ως αντιπολίτευση το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης (…) η ΝΔ ήταν σε κόντρα με τη φαρμακευτική κάνναβη για λόγους ψηφοθηρικούς γιατί η πελατεία η δεξιά ακούει φαρμακευτική κάνναβη και της σηκώνεται η τρίχα (…) ήταν εντελώς λάθος ως αντιπολίτευση η ΝΔ και κυρίως η δεξιά-δεξιά πτέρυγα της ΝΔ» ομολόγησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε, αφήνοντας (ηθελημένα ή όχι δεν γνωρίζουμε) αιχμές και για τον εισηγητή της ΝΔ στην ψήφιση του νομοσχεδίου το 2018, τον σημερινό υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.