Η ενασχόληση με τα social media και εν γένει με το Ίντερνετ αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητά σας και γι αυτό σκέφτεστε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το διαδικτυακό marketing.

Πώς όμως, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε από τους εκατοντάδες υποψηφίους ώστε να βρείτε δουλειά στον περιζήτητο αυτό κλάδο; Αποκτώντας γνώσεις και εμπειρίες από τα επαγγελματικά digital marketing σεμινάρια του Leader School φυσικά!

Δείτε παρακάτω ποιες θέσεις εργασίας στο digital marketing μπορείτε να διεκδικήσετε αν έχετε λάβει την κατάλληλη επαγγελματική εκπαίδευση, ακόμα και αν δεν διαθέτετε πτυχίο από πανεπιστημιακή σχολή.

Ποιο είναι το αντικείμενο εργασίας στο digital marketing

Το digital marketing αποτελεί την εξέλιξη του παραδοσιακού marketing, καθώς η προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών στο καταναλωτικό κοινό πραγματοποιείται μέσω ενός ή περισσοτέρων ηλεκτρονικών μέσων.

Οι επαγγελματίες στο digital marketing αξιοποιούν τα διαθέσιμα κανάλια προώθησης στο Ίντερνετ, αλλά και ποικίλα εργαλεία που αναλύουν την αποτελεσματικότητα κάθε διαφημιστικής καμπάνιας, προσδιορίζοντας με ακρίβεια τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η εκτεταμένη χρήση του Ίντερνετ και των social media στην επαγγελματική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με τις νέες πολιτικές που ακολουθούν οι εταιρείες στην οργάνωση της δραστηριότητάς τους προκειμένου να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, έχουν δημιουργήσει αρκετά νέα επαγγέλματα που σχετίζονται με το digital marketing, όπως:

Google Ads (AdWords) Specialist, Social media marketing Specialist, Digital marketing strategist.

Τα TOP επαγγέλματα στο digital marketing

Google Ads (AdWords) Specialist

Ο Google Ads (AdWords) Specialist θεωρείται από τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις ο πλέον χρήσιμος συνεργάτης. Η εργασία του εστιάζει στη δημιουργία κατάλληλου διαφημιστικού υλικού για την πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης του κόσμου (Google) αλλά και στη Νο2 μηχανή αναζήτησης του κόσμου (YouTube), με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών.

Παρακολουθώντας το σεμινάριο Google Ads (Adwords) αποκτάτε όλες τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να διαχειρίζεστε τη διαφημιστική πλατφόρμα της Google, να δημιουργείτε αποτελεσματικές καμπάνιες σε Search, Display και Video και θα είστε σε θέση να φέρνετε πωλήσεις και αύξηση των κερδών.

Social media marketing Specialist

O Social media marketing Specialist είναι ο επαγγελματίας που εκπροσωπεί μία ή περισσότερες εταιρείες / επιχειρήσεις στα social media. Με τις ενέργειές του διευρύνει την ψηφιακή παρουσία μιας εταιρείας στα social media, αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand της και προωθεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.

Ο Social media marketing Specialist είναι απαραίτητο να γνωρίζει πώς να δημιουργεί κατάλληλο περιεχόμενο για το κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να προωθεί διαφημιστικό υλικό σε στοχευμένο κοινό βάσει ποικίλων κριτηρίων.

Με το σεμινάριο Social media marketing μπορείτε να γίνετε expert στα δημοφιλή social media εργαλεία και θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τις διαφημιστικές πλατφόρμες τους ώστε να είστε έτοιμος να παρέχετε αξιόπιστες υπηρεσίες σε εταιρείες, επιχειρήσεις και αυτοαπασχολουμένους.

Digital marketing strategist

Ο Digital marketing strategist είναι πολύτιμος συνεργάτης για κάθε εταιρεία/επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο Διαδίκτυο. Είναι ο επαγγελματίας που αναλαμβάνει να σχεδιάσει τη στρατηγική της εταιρείας στο digital marketing, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων αλλά και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της φίρμας σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο Digital Marketing Professional, θα αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και θα εκπαιδευτείτε στις επιτυχημένες πρακτικές του digital marketing ώστε να σχεδιάζετε στρατηγικές και να χειρίζεστε τα ψηφιακά εργαλεία προκειμένου να πετυχαίνετε τους στόχους των πελατών σας και να φέρνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.