Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτοστρώσεων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αφορά το κέντρο , τις γειτονιές αλλά και τους οικισμούς σε όλη την έκταση του Δήμου. Μετά από τις παρεμβάσεις μπροστά από το γήπεδο Φώτης Κοσμάς και το παλιό κολυμβητήριο, την Απολλωνιάδα, την περιοχή της ΔΕΗ, κτλ, το έργο συνεχίζεται με την εγκατάσταση συνεργείων και την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε νέες οδούς.

Οι εργασίες ξεκινούν από σήμερα 21/5 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 22/5 και αφορούν το κομμάτι που περικλείεται από τις οδούς Εθνικής Αντίστασης, Βουλγαροκτόνου, Κων. Παλαιολόγου, Χρ. Σµύρνης, Τσιµισκή και Ανατολικής Θράκης.  Κατά τη διάρκεια  των εργασιών  θα πραγµατοποιείται σταδιακός αποκλεισµός  των υπό ασφαλτόστρωση οδών με εκτροπή της κίνησης σε παράπλευρες οδούς.

Διαβάστε ακόμη  Παύλος Μιχαηλίδης: Ο Πιτιακούδης προαναγγέλει και ο Ζαμπούκης ξαναζητάει με 2η συνεχόμενη αγωγή συνολικά 60.000€

Ακολούθως, από την Πέμπτη 23/5 μέχρι και την Παρασκευή 24/5 θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης  στις οδούς Μοσχονησίων, Εθνικής Αντίστασης, Αίνου και Ίωνος ∆ραγούµη, με αντίστοιχο αποκλεισμό και εκτροπή κυκλοφορίας.