Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών της Αλεξανδρούπολης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/12/2023 και ώρα 14:00 έμπροσθεν της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης μετά το κάλεσμα που απηύθυνε η Ένωση μας στα μέλη της ανταποκρινόμενη σε αυτό της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Εκφράσαμε την θλίψη μας για τον σοβαρότατο τραυματισμό του συναδέλφου μας στα επεισόδια του Ρέντη και την αντίθεσή μας στα επιδερμικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση.

Επ’ ουδενί τα μέτρα αυτά ΔΕΝ μας ικανοποιούν. Δηλώνουμε την αγανάκτηση μας για τα τεκταινόμενα στους αθλητικούς χώρους και την αδράνεια της Πολιτείας για λήψη γενναίων αποφάσεων ώστε να εκλείψουν πάρομοια περιστατικά στο μέλλον. Σταθερή θέση μας και μοναδική λύση είναι η απομάκρυνση της ΕΛ.ΑΣ από όλα τα γήπεδα άμεσα και η αυστηροποίηση των ποινών που αφορούν σε αδικήματα οπαδικής βίας και όχι στο οποιασδήποτε μορφής επίδομα λέγεται ότι θα δοθεί προκειμένου να μας χρυσώσουν το χάπι. Η ζωή του Έλληνα Αστυνομικού δεν κοστολογείται στα 30 €.

Διαβάστε ακόμη  Ξεκινά σήμερα η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

Επιπλέον, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας συμμετείχε στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην έδρα της Υ.Α.Τ. Αθηνών στο Γουδί όπου έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι από λόγια και υποσχέσεις έχουμε χορτάσει όλα αυτά τα χρόνια.
Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ
ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!