Πρόεδρος εμπόρων Ορεστιάδας: «Δίχως κίνηση η αγορά… Μόνο στο ΚΥΤ λειτουργούν όλα τέλεια!»

Την πικρία της εξέφρασε μιλώντας στο «Ράδιο Έβρος» η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Φιλιώ Μυλωνά για τη μηδενική κίνηση στην αγορά και τις δύο ταχύτητες με τις οποίες πλέον λειτουργεί ο Έβρος.

“Στολίσαμε τα καταστήματα όμορφα, περιμένουμε τον κόσμο να βγει στην αγορά“, ανέφερε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος, υποστηρίζοντας πως δυστυχώς μέχρι στιγμής η κίνηση είναι ελάχιστη: “δεν έχει τίποτα, μη φανταστείτε“, ανέφερε χαρακτηριστικά για την υπάρχουσα κατάσταση. Ωστόσο σημείωσε πως “σε κόντρα των ημερών υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα αγαπούν τον τόπο τους, τις οικογένειές τους και τα σπίτια τους και βγαίνουν στην τοπική αγορά – και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτούς“.

Ακόμη, εκτίμησε ότι “η λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Ορεστιάδα στις 18/12 θα επηρεάσει την αγορά.. Δεν θέλουμε ο κόσμος να πάει σε άλλες πόλεις, για ποιο λόγο τον σπρώχνουμε αλλού, δεν το καταλαβαίνω“.

Διαβάστε ακόμη  ΣΥΡΙΖΑ προς μικρομεσαίους επιχειρηματίες: Ρύθμιση χρεών, 120 δόσεις, αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ - Προγραμματισμένα! Υπολογισμένα και Δίκαια!

Η κ. Μυλωνά αναφέρθηκε και στο ήδη αυταπόδεικτο πως “έχει περάσει στην ψυχολογία και στο πετσί όλων ότι ο Έβρος έχει δύο ταχύτητες, στο βορρά και στο νότο. Έχει δύο πόλους“, αφού όλοι αναφέρουν πλέον τον “Βόρειο Έβρο” ξεχωριστά. Με ενεργό δράση η ίδια στην πρωτοβουλία των τοπικών φορέων για τη δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου, σχολίασε και τις τελευταίες πληροφορίες που κάνουν λόγο για κατάργηση των Κέντρων Νεοσυλλέκτων στην περιοχή: “Μας παίρνουν ό,τι υπάρχει για να στηριχτεί ο Βόρειος Έβρος και από την άλλη γίνεται φοβερή δουλειά στο ΚΥΤ, εκεί όλα λειτουργούν τέλεια, τι να πω, αυτά είναι τα νέα του Βορείου Έβρου“, τόνισε.

Φωτογραφία άρθρου: radioevros.gr