Πρόεδρος Κοινότητας Πέπλου: Η απαξίωση του Δημάρχου προς τον θεσμό του Προέδρου και του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας έφτασε πια το ζενίθ. 

Με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ.Γιατρομανωλάκη στο Γυμνάσιο Πέπλου, συνοδεία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και του αντιδημάρχου Φερών, απαξιώνοντας το θεσμό της Τοπικής Κοινότητας αφού δεν είχαν καμία ενημέρωση τοπικά για το λόγο της επίσκεψης ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πέπλου κ. Τσοτανίδης Δημήτρης, τοποθετήθηκε με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με ερωτήματα και συμπεράσματα. 

Όπως αναφέρει και αναρωτιέται ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέπλου κ. Τσοτανίδης, η επίσκεψη στο Γυμνάσιο Πέπλου έγινε χωρίς λόγο και αιτία, αδιευκρίνιστα ; Και τα ερωτηματικά προκύπτουν από τη διαπίστωση του Προέδρου της Κοινότητας αφού δεν είχαν ενημέρωση από την πλευρά του δήμου για την συγκεκριμένη επίσκεψη ούτε είχαν τη δυνατότητα να τη συνδιοργανώνουν,  ώστε να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα και τα προβλήματα της περιοχής. Και συνεχίζει ο κ Τσοτανίδης : μήπως δεν υπολογίζεται την άποψη της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που την αφορούν, μήπως έχετε εμμονή με συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν υπάγονται στην παράταξή σας ή μήπως φοβηθήκατε ότι θα σας κλέψουμε τη δόξα της φωτογραφίας ; Η απαξίωση  από τον δήμαρχο Γιάνννη Ζαμπούκη και της δημοτικής αρχής συνολικά,  προς το θεσμό του Προέδρου και του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας έφτασε στο ζενίθ καταλήγει ο Δημήτρης Τσοτανίδης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση : 

Γυμνάσιο Πέπλου. Μία ιστορία και πλέον….μία ανησυχία; 

Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ.Γιατρομανωλάκη Νικόλα, όπου συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη και τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Δ.Ε. Φερών κ. Κολγιώνη Δημήτριο, επισκέφθηκαν το κτίριο του Γυμνασίου Πέπλου. Ο λόγος και η αιτία; ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ.

Τα συμπεράσματα όμως, πολλά. 

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΚΑΙ συνολικά ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ προς τον θεσμό του Προέδρου και του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας έφτασε πια το ζενίθ. Καμία ενημέρωση και από κανέναν προς το θεσμικό όργανο της Κοινότητας για την εν λόγω επίσκεψη, με αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε. Μήπως λογίζετε πως δεν  υπολογίζεται η άποψη της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που την αφορούν;; Μήπως έχετε εμμονή με πρόσωπα τα οποία δεν προέρχονται από την δική σας προεκλογική παράταξη και λειτουργείτε επιλεκτικά; Ή μήπως φοβόσαστε μην σας κλέψουμε τη δόξα της φωτογραφίας;; Διότι αν υπήρχε σωστός προγραμματισμός και σχεδιασμός (από πλευράς του Δήμου) για κάτι το οποίο πρόκειται να αναβαθμίσει την περιοχή, θα είχατε μεριμνήσει τουλάχιστον να περιποιηθείτε την είσοδο και τον προαύλιο χώρο όπου περιηγήθηκε ο Υπουργός. Επειδή όμως πολλά ζητάω από τον κ. Δήμαρχο , θα μπορούσε κάλλιστα να μας ενημερώσει ο κ. Αντιδήμαρχος  την Δευτέρα 28/02/2022, ο οποίος παρέστη στο κοινοτικό συμβούλιο, για 2 ολόκληρες ώρες. Και μη μου πείτε, ότι “κλείσατε” έναν Υπουργό ξαφνικά και την τελευταία στιγμή, γιατί αυτά δεν γίνονται.

Σκοπός λοιπόν αυτής της δημοσίευσης, είναι η ενημέρωση των κατοίκων της Κοινότητας Πέπλου για την στάση,την ποιότητα καθώς και την μικρότητα της δημοτικής αρχής, διότι αν είχαν στόχο,σκοπό και όραμα να προσφέρουν με ουσία για τον τόπο, θα ζητούσαν έστω τη γνωμοδοτική άποψή μας, έτσι ώστε να γίνουμε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ και πιο ΧΡΗΣΙΜΟΙ. 

Υ.Γ. Θα ζητηθούν και επίσημα απαντήσεις με το νόμιμο και προβλεπόμενο τρόπο.

Με τιμή,

Τσοτανίδης Δημήτρης 

Πρόεδρος Κοινότητας Πέπλου