Προφυλακίστηκε ο 64χρονος για όσα έκανε σε βάρος 8χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο 64χρονος άνδρας από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος είχε συλληφθεί για ασέλγεια σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού μόλις 8 χρονών, έπειτα από καταγγελία της μητέρας του στο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης.

Την προηγούμενη εβδομάδα πλησίον της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη και σε ώρα που οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού απουσίαζαν από το σπίτι στο οποίο και διαμένουν, το 8χρονο κορίτσι καθώς φαίνεται είχε παραμείνει με την θεία του, γεγονός που «επέτρεψε» στον 64χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να διαμένει σε γειτονική οικία, να βρει την ευκαιρία και να πλησιάσει το ανήλικο κορίτσι. Ο 64χρονος άνδρας φέρεται να χαΐδεψε την ανήλικη στα γεννητικά της όργανα, όπως άλλωστε κατήγγειλε και η μητέρα της στο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης και η ίδια η 8χρονη δεν διέψευσε κατά την εξέταση της από παιδοψυχολόγο.

Διαβάστε ακόμη  Ακρίβεια παντού: Έρχεται αύξηση περίπου 30% στο ρεύμα

Έπειτα από την καταγγελία και ενώ ο 64χρονος άνδρας είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς, ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή του Π.Γ.Ν.Α κο. Παυλίδη καθώς και από παιδοψυχιάτρους, από τις οποίες δεν προέκυψαν στοιχεία σεξουαλικής κακοποιήσεως.

Ωστόσο ο 64χρονος άνδρας ο οποίος απολογήθηκε σήμερα, ενώπιον της ανακρίτριας, κρίθηκε προφυλακιστέος, με την ανακρίτρια να αποφασίζει την μεταφορά του στις φυλακές Γρεβενών καθώς κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας…..