Προσλήψεις γιατρών και ψυχολόγων για τις δομές μεταναστών σε Έβρο και νησιά

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας/ΕΟΔΥ (τέως ΚΕΕΛΠΝΟ), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS II», που έχει ως αντικείμενο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και των μεταναστών, δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων έργου με 63 Ιατρούς και 6 ψυχολόγους.

Το επιστημονικό προσωπικό θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων & Μεταναστών (ΚΦΠΜ) καθώς και στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στον νομό Έβρου.

Οι αποδοχές του νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού έχουν υπολογισθεί βάσει των νόμων 4647/2019 (άρθρο 8) και 4574/2018 (άρθρο 5), οι οποίοι παρέχουν αυξημένα οικονομικά κίνητρα σε προσωπικό που εργάζεται σε ΚΦΠΜ και ΚΥΤ.

Διαβάστε ακόμη  Περιοδεία – παρωδία Σταϊκούρα στον Έβρο με αναμάσημα βαλτωμένων έργων

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και τις απαραίτητες προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από την ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) και από το τηλέφωνο 2105212003.