Προσωρινός ανάδοχος για το σύστημα seatrac της Αλεξανδρούπολης

Ολοκληρώθηκε, από το δήμο Αλεξανδρούπολης, η βασική διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια και εγκατάσταση του σύγχρονου συστήματος ‘seatrac’, χάρις στο οποίο, από φέτος το καλοκαίρι, θα μπορούν και τα άτομα με αναπηρία να απολαμβάνουν τα μπάνια τους στην πλαζ του ΕΟΤ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, η οικονομική επιτροπή του δήμου Αλεξανδρούπολης, μετά από πρόσφατη συνεδρίασή της, ενέκρινε το πρακτική της επιτροπής του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν δύο εταιρείες. Ο διαγωνισμός, υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχονταν στις 35.000 ευρώ.

Οι δύο εταιρείες υπέβαλαν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά, ωστόσο μία από τις δύο, κατέθεσε συμφερότερη οικονομική προσφορά. Η μία εταιρεία προσέφερε για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος το ποσό των 35.000 ευρώ, ενώ η δεύτερη το ποσό των 34.634,50 ευρώ.
Η επιτροπή του διαγωνισμού πρότεινε την ανάδειξη της δεύτερης εταιρείας, με έδρα την Καβάλα, ως προσωρινής αναδόχου της προμήθειας εγκατάστασης αυτόματου συστήματος πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα του ∆ήμου Αλεξανδρούπολης διότι η προσφορά της είναι πλήρης, σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και τις τεχνικές προδιαγραφές και προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή.

Διαβάστε ακόμη  Τριπλάσιες αφίξεις στα νησιά με τη βίζα «εξπρές» – Ακόμη το σκέφτονται στην κυβέρνηση για τη Σαμοθράκη

Μετά τη σύμφωνη γνώμη και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και εφόσον δεν υπάρξει ένσταση επί της απόφασης, η ανάδοχος εταιρεία θα προχωρήσει στην προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος seatrac στη δημοτική πλαζ, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των ατόμων με αναπηρία από όλο τον Έβρο.