Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει το πολυσυζητημένο έργο της κατεδάφισης του παλιού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, το οποίο, εδώ και αρκετά χρόνια, αποτελεί μία «ανοικτή πληγή» για την πόλη. Πρόκειται για ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού περίπου 100.000 ευρώ, το οποίο θα κοστίσει αρκετά λιγότερο, αφού η εταιρεία με την πλέον συμφέρουσα προσφορά πρότεινε έκπτωση 48,37%.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 8 εταιρείες, 2 από τις οποίες αποκλείστηκαν από το άνοιγμα των οικονομικών τους προσφορών, αφού στον αρχικό έλεγχο των δικαιολογητικών παρουσίασαν ελλείψεις. Έτσι, στη φάση της εξέτασης των οικονομικών προσφορών από την επιτροπή του διαγωνισμού, συνέχισαν 6 εταιρείες, από τις οποίες υποβλήθηκαν οι παρακάτω εκπτώσεις: 48,37%, 26,06%, 22,09%, 12,71% 12,35% και 1,00%.

Διαβάστε ακόμη  Οσμή Σκανδάλου: Δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν για να γίνουν τα χωράφια τους οικόπεδα;

Έτσι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης, προχώρησε στην ανάδειξη προσωρινού αναδόχου και εάν δεν υπάρξουν ενστάσεις σύντομα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση και να ξεκινήσει το έργο της κατεδάφισης.