Πρόστιμο 500 ευρώ επειδή γάβγιζε ο σκύλος σε ώρα κοινής ησυχίας  … παρουσία αστυνομικού!


φωτό πηγή petfully.gr

Μία υπόθεση ελληνικής τρέλας εκτυλίχθηκε στον Απαλό της Αλεξανδρούπολης. Πολίτης έλαβε πρόστιμο από την Αστυνομία, επειδή γάβγιζε ο σκύλος του… παρουσία μάλιστα αστυνομικού!

Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης επιβολής του προστίμου, ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι το βράδυ της 8ηςΙουνίου, στις 23.30, πολίτης που διαμένει στον Απαλό, είχε βγάλει το σκύλο της στην αυλή του σπιτιού της. Παρά το γεγονός ότι ήταν ώρα κοινής ησυχίας, ο σκύλος γάβγιζε και οιδιοκτήτης δεν έλαβε κάποιο «πρόσφορο μέτρο» για να τον κάνει να σταματήσει… Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αστυνομικός, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο σημείο, χωρίς να γίνει αντιληπτή η παρουσία του από τον σκύλο (!!!) αυτός συνέχισε να γαβγίζει. 

Διαβάστε ακόμη  Ανακοίνωση από τον Δήμο Διδυμοτείχου για απόπειρες εξαπάτησης πολιτών

Έτσι, η ιδιοκτήτρια του ζώου έλαβε πρόστιμο 500 ευρώ. Τώρα, εσείς μπορεί να αναρωτιέστε, για ποιο λόγο ο αστυνομικός αντί να χτυπήσει το κουδούνι, να κάνει τελοσπάντων αντιληπτή την παρουσία του με κάποιον τρόπο, προτίμησε να … κρυφτεί και να ακούει τον σκύλο να γαβγίζει, αντί να κάνει μία σύσταση, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Έχουμε κι εμείς την ίδια απορία, κι όσο κι αν αγαπούμε το υπερρεαλιστικό σινεμά του Μπονιουέλ, όσο κι αν ζούμε εδώ και χρόνια στη χώρα του υπαρκτού παραλογισμού, απάντηση δεν βρήκαμε…