Έπειτα από δυο χρόνια αγωνιστικής αδράνειας, ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή με μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες για την εποχή καιρικές συνθήκες, το τουρνουά της Ε3 της Α’ Ένωσης Αντισφαίρισης Αν-Μακ & Θράκης, για την κατηγορία ΑΚ10 & ΑΚ14 ετών στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης κατέκτησε ένα κύπελλο, με τον Γιάννη Βασιλειάδη να παίρνει την 1η θέση στην κατηγορία των αγοριών 10 ετών. Ο νεαρός αθλητής παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου το πρώτο του κύπελλο σε επίσημο τουρνουά.

Οι νικητές του τουρνουά ήταν οι εξής:

Στον τελικό των Α14 μεταξύ του Αδαμίδη Ηλία (ΣΑ Σερρών) και του Γιαρλέλη Αλεξάνδρου (ΟΑ Καβάλας) νικητής ήταν ο Αδαμίδης.

Διαβάστε ακόμη  Παύλος Μιχαηλίδης: Ισχυρές πλέον οι προϋποθέσεις για ένα νέο σύγχρονο Πανθρακικό Στάδιο στην Αλεξανδρούπολη

Στον τελικό των Κ14 μεταξύ της Μπερπερίδου Κλεοπάτρας (ΣΑ Δράμας) και της Μπετιχαβά Ματθίλδης (ΑΑ Σερρών) νικήτρια ήταν Μπετιχαβά.

Στον τελικό των Α10 μεταξύ του Μπερπερίδη Ιωάννη (ΑΟ Καβάλας) και του Βασιλειάδη Ιωάννη (ΟΑ Αλεξανδρούπολης) νικητής ήταν ο Βασιλειάδης.

Στον τελικό των Κ10 μεταξύ της Κυριακού Ευαγγελίας (ΑΟΑ Πρωταθλ Καβάλας) και της Τσεπετονίδου Ιωάννας (ΟΑ Σερρών) νικήτρια ήταν η Κυριακού.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, στους προπονητές, αλλά και στους γονείς, συνοδούς και φίλους για τη στήριξη τους.

Πηγή: sportsaddict.gr