Πρώτης ποιότητας και ντόπιο το κρέας του πασχαλινού τραπεζιού, διαβεβαιώνουν οι κρεοπώλες του Έβρου

Πρώτης ποιότητας και ντόπια είναι τα αμνοερίφια στα κρεοπωλεία του Έβρου, σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του προέδρου της Ένωσης Κρεοπωλών Έβρου, Ευστάθιος Ευσταθίου.
Παρά το γεγονός ότι οι κτηνοτρόφοι του νομού μείωσαν τον αριθμό εκτροφών αμνοεριφίων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, οι ανάγκες της τοπικής αγοράς θα υπερκαλυφθούν, υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Ευσταθίου, τονίζοντας ότι οι φετινές , παρουσιάζουν ελαφρά πτώση σε σχέση με τις περσινές.

Αναφορικά με τυχόν κρούσματα «ελληνοποιήσεων» σε σφάγεια, σχολίασε πως είχαν καταγραφεί μεμονωμένα περιστατικά κατά το παρελθόν, σε ορισμένα κρεοπωλεία όμως άμεσα υπήρξε κινητοποίηση και επιβλήθηκαν κυρώσεις και πρόστιμα. Παράλληλα προέτρεψε τους καταναλωτές να είναι επιφυλακτικοί ως προς την ταυτότητα του σφάγιου, όταν βρίσκουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές πώλησης και προσφορές. «Στα παραδοσιακά κρεοπωλεία, δεν φεύγουμε από την τοπική κτηνοτροφική αγορά, δεν ελληνοποιούμε, σεβόμαστε τον πελάτη και καταναλωτή, προσφέροντάς του ποιότητα και ασφαλές κρέας» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Έβρου.

Διαβάστε ακόμη  Σουφλί: Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ