Προτροπή σε βία ακόμη και σε αστυνομικούς από τον Πρόεδρο του Αινήσιου Δέλτα

Μία ανάρτηση που μπορεί να θεωρηθεί ως ανοιχτή απειλή και ταυτόχρονα προτροπή σε άσκηση βίας, σχολιάζει το θέμα των καλυβών, που είναι και πάλι στην επικαιρότητα, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα» Πάρης Παπαδάκης, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει να είναι και δικηγόρος…

Γράφει συγκεκριμένα: (δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από το evrosonline στην ορθογραφία και το συντακτικό της ανάρτησης)

«Και να που πέρασαν άλλα 2 χρόνια από τότε που κατεβήκαμε στα Υπουργεία και παίρναμε  τις υποσχέσεις ότι το θέμα των καλυβών στο Δέλτα Έβρου θα τελείωνε μέχρι την 2/11/2021 που ισχύει ο νόμος περί αναστολής κατεδαφίσεων των καλυβών. Αναμένουμε από το 2017 που ψηφίστηκε ο νόμος να γίνει περιβαλλοντική μελέτη για νας πουν αν οι καλύβες ενοχλούν τον ορνιθοκόκκορα να πετάει απο πάνω τους ενώ υφίστανται στην περιοχή εδώ και 50 χρόνια. Απο 3/11/2021 οι καλύβες και πάλι  εκτεθιμένες προς κατεδάφιση και οι κάτοχοι αυτών κινδυνεύουν  με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών λόγω ενεργοποίησης των προστίμων. Ο Στρατός, η αστυνομία στο πλευρό μας..αλλά στα δικαστήρια μόνοι μας όπως πάντα, καμία συμπαράσταση απο κανέναν. Τσίπουρα οι Υπουργοί, Αργηγοί ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ Εθνικής Άμυνας στις παράνομες καλύβες, τραγούδια χαρές, χειραψίες με Πρωθυπουργό και συγχαρητήρια για την προσφορά μας αλλά τα πρόστιμα  και οι κατασχέσεις τρέχουν.

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ΜΜΑ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένα δεν κατάλαβαν όμως ότι και η υπομονή έχει τα όρια της, τα παρακάλια κάποια στιγμή τελειώνουν και οι γκιαουραντάδες αν γεμίσουν 2 λεωφορεία ( παραπάνω δεν χρειάζονται ) και κατέβουν στην Αθήνα θα τους ζηλέψουν ακόμα και οι Κρητικοί που είχαν επισκεφθεί την Αθήνα πριν χρόνια και κυνηγούσαν τους αστυνομικούς»

Όταν κάποιος πολίτης, ο οποίος μάλιστα είναι και νομικός, προβαίνει σε τέτοιες αναρτήσεις, ίσως είναι ώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας. Εκτός κι αν το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους συνεχάρη για το «έργο» τους τον Μάρτιο του 2020 και φωτογραφήθηκε μαζί του, τον απαλλάσσει από οποιαδήποτε αντιδημοκρατική και εν δυνάμει επικίνδυνη συμπεριφορά.

Εξάλλου, ο ίδιος άνθρωπος, στα τέλη Αυγούστου και με το Αφγανικό δράμα να είναι στην κορύφωσή του, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, με λεζάντα – απειλή: «Ομάδα κρούσης… Ετοιμαζόμαστε για τους Αφγανούς!!!!»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=225179549546982&set=pb.100061648152093.-2207520000..&type=3