Ψηφοφόρος ΝΔ σε εκδήλωση του κόμματος: Σε κηδεία έχει πιο πολύ κόσμο!

Ούτε καν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς δεν αποδείχθηκε ικανός «κράχτης», ώστε να μαζευτεί πολύς κόσμος σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στην Κόρινθο, πριν λίγες εβδομάδες

Προς απογοήτευση όσων χλευάζουν τις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήθεν ελάχιστο κόσμο που προσελκύουν, ιδιαίτερα σε περιοχές – «κάστρα» της ΝΔ, όπως είναι ο Έβρος, ανάλογο ζήτημα υπάρχει και για το κυβερνόν κόμμα, αφού, παρά την ακατάσχετη παροχολογία στην οποία έχει επιδοθεί τελευταία, φαίνεται ότι δεν μπορεί να πείσει ούτε καν τους οπαδούς του.

Χαρακτηριστική της μειωμένης προσέλευσης στην εν λόγω εκδήλωση στην Κόρινθο, μία φράση ενός ψηφοφόρου της ΝΔ, ο οποίος, είπε ότι «ακόμη και σε κηδεία θα είχε περισσότερο κόσμο που θα ερχόταν για καφέ»!

Διαβάστε ακόμη  Νοσοκομείο Κομοτηνής: 19 καθαρίστριες δούλευαν για 2 χρόνια χωρίς άδειες και τώρα μένουν στον δρόμο

Ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί, αφού κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να διώξουν τον Μητσοτάκη, τον οποίο, όπως είπε, ντρέπεται να χειροκροτήσει ο κόσμος. Προς επίρρωση αυτού του ισχυρισμού, στο βίντεο που ακολουθεί, στέλεχος του κόμματος αναφέρεται από μικροφώνου στο όνομα του πρωθυπουργού, με το χειροκρότημα από κάτω να είναι από χλιαρό ως ανύπαρκτο!