Πτώση δέντρου μέσα στην παιδική χαρά του υπό ανάπλαση Πάρκου Προσκόπων!

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από την πτώση δέντρου που σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στην παιδική χαρά του Πάρκου Προσκόπων.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην ομάδα «Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα στην περιοχή Αλεξανδρούπολης» από πολίτη, ο οποίος έγραψε: «Το περιστατικό έγινε στην καινούργια παιδική χαρά στο πάρκο Εγνατία. Ας γίνουμε λίγο περισσότερο υπεύθυνοι σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών!!!»

Είναι γεγονός πως στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο διήμερο έπνεαν θυελλώδεις νοτιάδες που προκάλεσαν αρκετά προβλήματα και ζημιές. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, το δέντρο αυτό έπεσε στο Πάρκο Προσκόπων, το οποίο είναι εδώ και πολλούς μήνες υπό ανάπλαση.

Διαβάστε ακόμη  Καβάλα – Κατηγορίες σοκ για νηπιαγωγό: Ασελγούσε σε 4χρονα παιδιά και τα φωτογράφιζε

Υποτίθεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι στα δέντρα του Πάρκου, αρκετά που κρίθηκαν επικίνδυνα έχουν κοπεί, ενώ έχουν φυτευτεί και κάποια νέα. Το ερώτημα είναι αν το συγκεκριμένο δέντρο είχε κριθεί ως ασφαλές και γι’ αυτό έμεινε στη θέση του καθώς και εάν θα πρέπει, μετά από πιέσεις του Δήμου προς την εργολαβία, να γίνει νέος έλεγχος στα υπόλοιπα δέντρα προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος επανάληψης ενός τέτοιου περιστατικού, μια και την επόμενη φορά ίσως να μην είμαστε τόσο τυχεροί…