Ρήγμα(;) ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι πληροφορίες για εγκατάσταση προσφύγων στον Έβρο

Πριν από λίγο εκδόθηκε ανακοίνωση από πλευράς ΑΝΕΛ Θράκης, με την οποία, ενώ περιμέναμε σε συνέχεια της διάψευσης των πληροφοριών για εγκατάσταση προσφύγων στον Έβρο, από τον Τέρενς Κουίκ, να υπάρξει ανακοίνωση διάψευσης και σε τοπικό επίπεδο…κάθε άλλο παρά αυτό ανακοινώθηκε!

Οι ΑΝΕΛ Θράκης όχι μόνο διαχωρίζουν τη θέση τους από την κυβέρνηση αλλά εξαπολύουν και τα βέλη τους προς προς πάσα κατεύθυνση, σημειώνοντας πως για αυτούς  είναι κόκκινη γραμμή η οποιαδήποτε μεταφορά-εγκατάσταση προσφύγων ή μεταναστών στην περιοχή μας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Ανεξάρτητα με την σημερινή δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό και μέλος του εθνικού συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Τέρενς Κουίκ, την οποία και επικροτούμε- οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Θράκης προειδοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι για μας είναι κόκκινη γραμμή η οποιαδήποτε μεταφορά-εγκατάσταση προσφύγων ή μεταναστών στην περιοχή μας.

Διαβάστε ακόμη  Τον Μάιο το δεύτερο φορτίο LNG στον FSRU Αλεξανδρούπολης

Αυτό το έπραξε  κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου καταστρέφοντας τις σχολές αστυνομίας και αγνοώντας προκλητικά  την ακριτική τοπική κοινωνία, δεν δεχόμαστε να το πράξει και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Τομεάρχης Θράκης ΑΝ.ΕΛ

ΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΑ

Newsroom Alexpoli.gr