Ρούφος: Δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει τον «έρωτά» του για τους ιδιώτες

Την εκδήλωση κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου Έβρου βρήκε ως ευκαιρία για να εκφράσει άλλη μία φορά τον «έρωτά» του προς τους ιδιώτες ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος. Ο κύριος Ρούφος, που αυτές τις μέρες ετοιμάζεται, από ιδεολογία, όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος, να στείλει στο ταμείο ανεργίας 139 εργαζόμενους για να εγκαταστήσει εργολάβους στο νοσοκομείο, βραβεύοντας μία ιδιώτη ιατρό, δήλωσε:

«Ευχαριστώ στο πρόσωπό της όλους τους ιδιώτες γιατρούς για τη συνδρομή τους στον τομέα της υγείας, που είναι ένας τομέας που τους χρειάζεται, εκτός από δημόσιους γιατρούς και τους ιδιώτες. Είναι ένας θεσμός που έχει θεσμοθετηθεί από την πολιτεία και τους περιμένουμε να έρθουν να βάλουν πλάτη και δύναμη…»

Ο κύριος Ρούφος, αντί να απαιτεί από την κυβέρνηση μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας για να καλυφθούν τα εκατοντάδες κενά του νοσοκομείου, παρακαλάει τους ιδιώτες γιατρούς να «βάλουν πλάτη» για το κατά τα άλλα «δημόσιο» σύστημα υγείας. Εξάλλου, ποιος ξέρει, μπορεί αν έρθουν πολλοί ιδιώτες, να γίνει ακόμη ένα όνειρο ορισμένων πραγματικότητα: Να μείνουν στο τέλος μόνο ιδιώτες, σε όλους τους τομείς του νοσοκομείου, και αυτό από δημόσιο να γίνει ιδιωτικό. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, για να σε εξετάσουν, ακόμη κι αν πεθαίνεις, πρώτα θα κοιτούν τις τραπεζικές σου καταθέσεις και μετά θα σου επιτρέπουν την είσοδο. Δεν είναι κακό, το κάνουν άλλωστε με μεγάλη «επιτυχία» χρόνια τώρα στις «λατρεμένες» ΗΠΑ… Εξάλλου, όπως έχει υποστηρίξει ο κύριος διοικητής, οι ιδιώτες είναι η λύση, δεν είναι το πρόβλημα…

Διαβάστε ακόμη  Κάηκε σπίτι επί της οδού Πανταζίδου, στην πόλη της Ορεστιάδας