Σάλος στον Ωρωπό: Ξεγύμνωσαν και έπλυναν με λάστιχο ηλικιωμένη σε πυλωτή

Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει φωτογραφία που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τον Ωρωπό, στην οποία διακρίνεται μια γυναίκα ξαπλωμένη πάνω σε κουβέρτα χωρίς τα ρούχα της, την οποία νοσηλευτικό πλήρωμα ασθενοφόρου την πλένει με λάστιχο σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Όπως υποστήριξε το πλήρωμα του ασθενοφόρου, αποφάσισαν να ενεργήσουν με αυτόν τον τρόπο, ξεγυμνώνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα, ώστε να την πλύνουν και να μη λερώσει το ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια της διακομιδής της στον Ερυθρό Σταυρό.

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για ασθενοφόρο και διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά για ασθενοφόρο που ανήκει στον δήμο Ωρωπού, όμως η διαχείριση και η στελέχωση του ασθενοφόρου γίνεται από ιδιωτική εταιρεία.

Διαβάστε ακόμη  Στη φυλακή οι απατεώνες με τα χίλια επαγγέλματα – Πως δρούσαν στον Έβρο

Για το συμβάν, που σημειώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, ο δήμος Ωρωπού έχει διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ.

“Είναι απαράδεκτο, είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος και οτιδήποτε και αν έχει συμβεί, δεν υπάρχει δικαιολογία”, δήλωσε στο Open ο δήμαρχος Ωρωπού, διευκρινίζοντας πως, σύμφωνα με τους διασώστες, η ίδια ζήτησε να την πλύνουν και δεν υπήρχε πρόσβαση στο μπάνιο ώστε να την πλύνουν εκεί.

Πηγή: koutipandoras.gr