Σαμοθράκη / Ανακαινίστηκαν 3 σχολικά γήπεδα με πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας, κας Ζ.Μακρή, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ανακατασκευής σχολικών γηπέδων στη Σαμοθράκη στις 12 Οκτωβρίου 2021.

Η ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανέλαβε την ανακατασκευή των δαπέδων των γηπέδων του Γυμνασίου-Λυκείου Σαμοθράκης και του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας καθώς και την παροχή εξοπλισμού στα σχολεία του νησιού, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας Bwin και μετά από υπόσχεση του Πρωθυπουργού. 

Οι εργασίες ανακαίνισης των γηπέδων ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο του 2021 από την Τεχνική εταιρεία ΔΩΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ και παραδόθηκαν πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Η παρέμβαση ήταν συνολικού ποσού 28.396,00€ για την ανακατασκευή των γηπέδων η Ένωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού στα σχολεία του νησιού ύψους 23.000,00€

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στη Σαμοθράκη στις 12 Οκτωβρίου 2021 παραβρέθηκαν, η Πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, όπως και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας bwin, κος Ι.Καποδίστριας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων της ένωσης ‘’Μαζί για το Παιδί’’ η Πρόεδρος, επιβεβαίωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για το Νομό Έβρου, στον οποίο έχουν ήδη ολοκληρώσει ανάλογες παρεμβάσεις ενώ τόνισε ότι θα σταθεί υποστηρικτικά στο νησί και στο μέλλον με γνώμονα ‘’όλα μπροστά για το παιδί’’. Η κα Α. Μαρτίνου στη διάρκεια των εγκαινίων δήλωσε 

Διαβάστε ακόμη  Συνεργασία της Περιφέρειας ΑΜΘ με την FRAPORT για την βελτίωση της  αεροπορικής σύνδεσης της Καβάλας με την Αθήνα και το Εξωτερικό

«Ο Πρωθυπουργός πριν ένα χρόνο κατά την επίσκεψη του στη Σαμοθράκη δεσμεύτηκε για  αυτές τις παρεμβάσεις κι εμείς τις υλοποιήσαμε» 

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης,  οι Βουλευτές Έβρου κος Χρ. Δερμετζόπουλος και κος Στ. Κελέτσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσηςκος Κ. Μπαντίκος, η Προϊσταμένη Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Έβρου, κα Δ.Βουρδόγλου, η Προϊσταμένη Β/θμιας Εκπαίδευσης, κα Ε.Πλακωτή, καθώς και η Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας ΑΜΘ, κα.Α.Γκουλιάμα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Υφυπουργού στο νησί, συζητήθηκαν τα προβλήματα των σχολικών μονάδων και της επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα από τον Δήμαρχο Σαμοθράκης κο Νικόλαο Γαλατούμο.