Σαμοθράκη: Νεκρός νεαρός τουρίστας στις Βάθρες

Το άσχημο του πρόσωπο έδειξε σε έναν νεαρό τουρίστα το βουνό της Σαμοθράκης, ο οποίος έχασε τη ζωή του -σύμφωνα με πληροφορίες- σε κάποια από τις βάθρες.

Το δυστύχημα συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης ενώ ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως οι συνθήκες. Το σημείο του συμβάντος είναι η διαδρομή ανάμεσα στην δεύτερη και τρίτη βάθρα και η ηλικία του προσδιορίζεται περίπου στα 20 έτη. Πρόκειται για νεαρό ελληνικής καταγωγής.

Οι ντόπιοι κάτοικοι του νησιού απευθύνουν έκκληση στους νεαρούς κατασκηνωτές να αποφεύγουν το βουνό και ειδικά τα δύσβατα σημεία του καθώς παρά την μεγάλη ομορφιά του, σε ανθρώπους που δεν έχουν καλή γνώση της περιοχής μπορεί να λειτουργήσει ως παγίδα θανάτου.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη- Δ. Παπαστεργίου: «Η Ελλάδα διαθέτει τους επιστήμονες, δημιουργεί τις υποδομές και υπάρχει η πολιτική βούληση να παράξει τεχνητή νοημοσύνη»

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος άνθρωπος χάνει τη ζωή του στις πλαγιές του Σάος, ενώ ειδικά φέτος οι ντόπιοι απευθύνουν ακόμη μεγαλύτερη έκκληση για προσοχή, καθώς το βουνό έχει πλημμυρίσει από κατασκηνωτές που στην πλειοψηφία τους είναι πολύ νεαρής ηλικίας.

Reportal