Σχολείο Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης για 3η χρονιά. Έναρξη μαθημάτων Νοέμβριος 2018

Το Σχολείο απευθύνεται σε όσους πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν με το Θέατρο επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά ή σε νέους που προετοιμάζονται να δώσουν εξετάσεις σε Δραματικές Σχολές. Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Παρασκευή 8-11 μμ.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6940580180

Θα διδάσκει ο σκηνοθέτης και καθηγητής υποκριτικής Γιώργος Ζαμπουλάκης.
Χορηγείται Βεβαίωση Φοίτησης στο τέλος του διδακτικού έτους

Μαθήματα:

Υποκριτική
Αυτοσχεδιασμός
Κίνηση
Φωνή
Δραματουργία
Ανάλυση Κειμένου

Το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης, ένας από τους πιο δραστήριους καλλιτεχνικούς οργανισμούς με παραστάσεις, actions, εκπαιδευτικά προγράμματα, διεθνείς διακρίσεις και βραβεία και με ευθύνη αναλαμβάνει την εκπαίδευση νέων ηθοποιών με σκοπό την σωστή διεύρυνση του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης που ψάχνει για ουσιαστική μόρφωση. Οι πιο πρόσφατες performance του Ερευνητικού Θεάτρου Time EUROPE και Eat time EUROPE φιλοξενούνται σε μουσεία, διεθνείς Μπιεννάλε κά
http://erevnitikotheatrothrakisnew.blogspot.com/

O Γιώργος Ζαμπουλάκης είναι σκηνοθέτης, καθηγητής στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και μεταξύ 2007-2013 στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει διδάξει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως: The Royal Holloway College, University of London, The National Academy of Acting and Mime in Stockholm, The National Academy of Acting in Malmoe Sweden, University of California Davis USA κ.α.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει δουλέψει σαν σκηνοθέτης σε θέατρα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, μεταξύ αυτών το Εθνικό θέατρο Ελλάδας, το Εθνικό Ισλανδίας, το Εθνικό Ρουμανίας και έχει ασχοληθεί με έργα των Αισχύλου, Ευριπίδη, Μπρέχτ, Τσέχωφ, Ιψεν, Χάινερ Μίλλερ, Κολτέζ. Έχει ειδίκευση στην Τραγωδία και τον Μπρεχτ.

Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Ερευνητικού θεάτρου Θράκης και συνιδρυτής της καλλιτεχνικής εταιρείας deviant GaZe.
Παραστάσεις του έχουν διακριθεί και βραβευτεί στο εξωτερικό όπως: Βάκχες του Ευριπίδη στο Εθνικό Θέατρο Ισλανδίας με το βραβείο καλύτερης παράστασης Βόρειων Ευρωπαϊκών Χωρών, η performance Tea Time EUROPE με το Grand Prize στο International Experimental Theatre Festival Man.In.Fest.