Σχολή γονέων από το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων του ετήσιου προγράμματος του Κέντρου Κοινότητας Μαρωνείας Σαπών πραγματοποιεί μια σειρά Ενημερωτικών Συναντήσεων – Συμβουλευτική Γονέων, με σκοπό την υποστήριξη και καθοδήγηση των γονέων σε θέματα που τους απασχολούν.
Η πρώτη θεματική ενότητα πραγματοποιείται την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 σε συνεργασία με Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου, στην αίθουσα εκδηλώσεων αυτού, στις 6.00μμ .

Θέμα συζήτησης της πρώτης θεματικής ενότητας θα αποτελέσει «Η Προσαρμογή του Παιδιού στο σχολείο και ο ρόλος των Γονιών», πρόκειται για μια ανάγκη των γονέων κυρίως μικρών παιδιών της σχολικής ηλικίας που απασχολεί αυτή τη χρονική περίοδο την σύγχρονη οικογένεια.
Η συμβουλευτική συνάντηση υποστηρίζεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό καθώς επίσης και από το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ωφελούμενοι και το κοινό μπορείτε να απευθύνεται στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας, τηλ. επικοινωνίας 2532023578 και 2533350015.
Η συμμετοχή στις συμβουλευτικές συναντήσεις είναι δωρεάν.